A inghitit tot ce furase ca sa nu ajunga la inchisoare. O durere de stomac i-a dat peste cap toate planurile. Dariusz Piotrowski a fost "ridicat" de politisti din locuinta lui din Varsovia, Polonia, pentru furt. Dar inainte de a ajunge pe mana ofiterilor, barbatul de 39 de ani a inghitit toate obiectele pe care le furase: ceasuri, tacamuri, pana si un stilou. In arest, infractorul a inceput sa se planga de dureri de stomac. O radiografie a aratat ca el inghitise corpurile delicte. Barbatul nu este insa la prima abatere, avand abilitatea de-a inghiti tot felul de obiecte furate, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ei zboara pe autostrazi fosforescente... noi o dam din groapa-n groapa. In curand, olandezii vor putea circula pe 13 autostrazi fosforescente, prima urmand sa fie gata in cel mult doua luni. Ideea le-a venit autoritatilor cand fondurile destinate iluminatului stradal nu au mai fost suficiente. Marcajele de pe sosea sunt desenate cu o pudra speciala care acumuleaza energie solara in timpul zilei, iar noaptea lumineaza pana la zece ore. Daca temperatura scade mult, pe asfalt vor aparea fulgi de nea care ii vor avertiza pe soferi ca trebuie sa conduca prudent. In timpul asta, drumurile din Romania raman un pericol pentru soferi, care trebuie sa faca slalom printre gropi si sa evite cainii care se plimba nestingheriti pe autostrazi, anuntaLibertatea.

"Ii fac sex oral celui care imi gaseste pisica!" Toti barbatii din Darlington, Marea Britanie, s-au dat peste cap sa gaseasca pisica pierduta. Tanara Clare Greenhill ofera in schimbul recuperarii ei, drept recompensa, o partida de sex oral. De cand i-a disparut motanul, Clare Greenhill, din Darlington, Marea Britanie, nu-si mai gaseste linistea. Gandurile ca Mr. Geoff si-ar gasi sfarsitul nu-i dau pace de cateva zile. In speranta ca-si va recupera animalul ratacit, tanara de 20 de ani a impanzit orasul cu afise lipite pe stalpi si copaci. Extrem de atasata de motanul ei, Clare e dispusa sa faca absolut orice, doar ca sa-l gaseasca. In lipsa de bani, ea ofera un excelent sex oral celui care-i va aduce motanul viu si nevatamat, informeazaClick.

Si-au lasat fiul sa se joace pe tableta timp de doua zile. Au inlemnit cand au vazut factura! O familie din Marea Britanie este furioasa pe gigantul Google, dupa ce fiul lor adoptiv, un copil cu dificultati cognitive, a descarcat fara sa isi dea seama aplicatii de peste 400 de lire sterline. Gary Hooper, un barbat din Marea Britanie este furios pe compania Google, intrebandu-se mirat cum de s-a ajuns in situatia ca fiul lor adoptiv, un copil cu dificultati cognitive, sa descarce fara sa isi dea seama jocuri si aplicatii a caror valoare depaseste suma de 400 lire sterline. Totul a inceput dupa ce fiica familiei a descarcat un joc al carui pret era doar de 1.99 lire sterline. Fiul lor adoptiv a dorit si el sa se joace, insa printr-o eroare pe care familia nu si-o poate explica, baiatul a achizitionat fara sa isi dea seama peste 20 de jocuri a caror valoare depaseste 400 lire sterline, scrieKanalD.

S-au imbulzit sa prinda pesti cu gura. Vanatoarea de pesti cu gura a devenit senzatie in satul Taijang din regiunea chinezeasca Guizhou. Localnicii s-au strans cu mic cu mare la iazul din apropiere ca sa ia parte la cea mai tare competitie a anului. Concursul face parte din "Festivalul Surorilor" si este sarbatorit in fiecare an la 15 aprilie de gruparea etnica Miao. Rivalii au tinut bine cu dintii de capturile lor norocoase, dar experienta face diferenta. In timp ce doamnele abia reuseau sa prinda un pestisor, cei mai iscusiti au plecat acasa cu o prada generoasa, anuntaClick.