Pofta buna! Aici poti manca sani deliciosi. Sexul trece prin stomac intr-un restaurant din Kaohsiung, Taiwan. Cei care se intrebau cum ar fi sa-si satisfaca pofta de prajitura servita intr-o pereche de sani sau de budinca sub forma de penis o pot face printr-o vizita la restaurantul "Funny Sex". Odata ajunsi aici, oaspetii sunt serviti cu deserturi sub forma organelor genitale. Pe peretii localului pot fi admirate poze si vibratoare, iar clientilor le este oferita o inghetata, "stoarsa" de la un dozator sub forma de sani, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat gay si-a gasit nasul! I-a facut avansuri omului nepotrivit! Vezi cine era si ce s-a intamplat cu el. Un fost campion la box a dat de probleme. Kassim Ouma a fost arestat vineri dupa ce a batut cu bestialitate un barbat care i-a facut avansuri. Boxeurul se plimba linistit pe strada, vineri dimineata, intr-un cartier linistit din Hollywood, in momentul in care a intrat in vorba cu un necunoscut. Cei doi s-au luat cu vorba si au decis sa mearga la casa celuilalt barbat pentru a bea ceva. Fost campion la categoria mijlocie, Ouma a refuzat mai multe avansuri pe care barbatul i le-a facut, anuntaCancan.

Imaginea care a facut-o sa urle de frica! Vezi ce a gasit o tanara in interiorul unui router pe care il folosea. O tanara avea sa traiasca socul vietii ei intr-o zi care parea a fi cat se poate de normala! Dupa ce a lipsit in jur de 2 luni de acasa, fiind plecata in vacanta la niste rude stabilite in alta tara, fata a observat ca routerul pe care il folosea scotea niste sunete foarte ciudate. Curioasa, si enervata de sunetul sacaitor, ea a decis sa desfaca carcasa si sa incerce sa isi dea seama ce se petrece. Cand a inlaturat capacul a inghetat de spaima si a inceput sa tipe de frica. Inauntrul carcasei a descoperit un intreg roi de albine, care se pare ca incercau sa isi faca cuibul acolo. Desi incepuse sa tremure de frica, tanara si-a pastrat calmul si a chemat ajutor specializat. Problema s-a rezolvat, albinele fiind stranse intr-o cutie speciala, fara ca nimeni sa fie ranit, informeazaKanalD.

Frumusetea cere sacrificii. Ce isi fac femeile din tribul Suri pentru a-si gasi un barbat bogat. Femeile din tribul Suri se mutileaza in numele frumusetii. Imaginile de mai jos suprind o practica bizara: tinerelor li se monteaza un disc de lemn pe buza de jos, cum ajung la pubertate. Discul este considerat un semn de frumusete. Cu cat este mai mare, cu atat barbatii vor plati mai mult socrilor pentru o casatorie. Cand ajung la pubertate, fetelor le sunt scosi dintii de jos. In locul lor este montat un disc din lemn, care intinde buza inferioara si le asigura un mariaj bun. Barbatii dau 40 de vaci pentru o fata cu discul mai mic si pana la 60 pentru un disc mai mare. In ultimii ani, insa, practica dureroasa pierde teren. Fetele au inceput sa refuze sa le fie scosi dintii, sfidand traditia. Barbatii din tribul Suri iau parte la ritualuri mai putin dureroase: sunt pictati cu o vopsea pe baza de plante, scrieEVZ.

Iata prima familie din lume de trei neveste! O nunta ca-n povesti! De asta au avut parte trei lesbiene din Massachusetts, Statele Unite. Kitten, Brynn si Doll Young alcatuiesc prima familie de trei neveste din lume. Prima casatorie intre trei femei a fost oficiata in Massachusetts, Statele Unite. Kitten (27 de ani) si Doll (30 de ani) au pasit emotionate spre altar, la bratul tatilor, unde le astepta Brynn (32 de ani) nerabdatoare. Dupa ce au facut schimb de juraminte, miresele au spus in cor un "da" rasunator in fata invitatilor. La petrecere au fost de nedespartit. Kitten, Brynn si Doll au deschis dansul impreuna, ba chiar au fost furate "la pachet". Desi casnicia lor poligama nu este recunoscuta legal, cele trei neveste sunt foarte fericite, anuntaClick.