Are cea mai mare colectie de femei gonflabile! Ce gest incredibil a facut pentru pasiunea lui. Un japozez a inchiriat un apartament cu 3 camere, pentru a-si depozita cele peste 100 de papusi gonflabile pe care le detine. Un japonez se mandreste cu cea mai mare colectie de femei gonflabile din lume. Barbatul de 50 de ani a inchiriat un apartament cu 3 camere, pentru a le oferi acestora un adapost si confort, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A murit in timpul unei partide de sex, insa continuarea e terifianta! Ce au descoperit la inmormantare. O prostituata din Zimbabwe a socat pe toata lumea in urma unui incident de-a dreptul inspaimantator. Prostituata se afla la un hotel cu un client, cand dupa o partida epuizanta de sex, a decedat. Clientul, speriat a sunat la numarul de urgente si a povestit ce s-a intamplat. La fata locului, medicii au constatat ca prostituata era moarta. Dupa acest tragic incident, familia acesteia a hotarat sa ii faca inmormantarea la cateva zile dupa. Insa la priveghi, cand capacul sicriului era inchis, femeia s-a trezit brusc si a inceput sa tipe ca acel individ a vrut sa o omoare. Lumea stransa la evenimentul funerar a inceput sa intre in panica. Majoritatea a inceput sa se calce in picioare pentru a gasi iesirea mai repede, anuntaRTV.

Un rus beat incearca sa cucereasca un gard. Vezi daca reuseste. Povestile cu betivii din Rusia rezoneaza in toata lumea de ceva timp. Clipul cu matolul care a vrut sa cucereasca un gard are mai putin de 2 saptamani pe Internet, dar se pare ca e pe drumul cel bun spre a deveni viral. Filmuletul "Un rus beat incearca sa cucereasca un gard" reprezinta doar una dintre realitatile betivilor rusi. Clipul cu matolul care a vrut sa cucereasca un gard are doar 10 zile pe Internet si a strans peste 3000 de vizualizari. Acest barbat a intalnit un gard care ii statea in calea spre casa. A incercat sa sara peste el, sa treaca printre gratii, dar nu gasea o gaura sau bara lipsa care il putea ajuta. A trebuit sa treaca un copil pe unde trebuie, ca domnul aflat in stare de ebrietate sa-si dea seama pe unde sa treaca de obstacol, informeazaClick.

Socant! Un batran este lovit de tren, apoi se ridica singur. Cazul incredibil al unui pensionar in varsta de 77 de ani a fost relatat de presa internationala. Batranul trece la limita peste calea ferata, fiind lovit de tren. In imagini se vede clar cum incaltamintea barbatului ajunge in aer dupa impactul cu trenul. In mod uimitor, el se ridica la doar cateva secunde si pleaca mai departe. Multi dintre cei care au vazut aceste au crezut ca omul a vrut sa se sinucida, gestul sau fiind totusi unul inexplicabil in conditiile in care bariera era pusa, iar el s-a uitat si a vazut ca vine trenul. Cel mai probabil a crezut ca poate trece inainte ca locomotiva sa ajunga in dreptul lui, deoarece cand si-a dat seama ca ar putea fi lovit a luat-o la fuga, scrieLibertatea.

Te imbraci si prinzi Internet peste tot! Uita de ceasurile si ochelarii inteligenti! Acum te poti transforma intr-un dispozitiv Wi-Fi portabil, pur si simplu imbracat. Costumul BB este realizat, la imprimanta 3D, dintr-o tesatura din bumbac cu fibre de cupru. Acestea din urma sunt conectate la Wi-Fi, Bluetooth si GPS, iar bateriile si procesoarele sunt ascunse in buzunare. Din pacate, producatorul olandez nu lanseaza spre vanzare costumul, anuntaClick.