La 10 luni, cei mai grasi bebelusi din lume cantaresc impreuna 41 kg. Bebelusii Santiago Mendoza si Isabel Caicedo, de numai 10 luni, cantaresc, fiecare, cat niste copii de 6 ani! Ei au fost preluati de Fundatia Inimi Durdulii din Columbia sa le salveze viata. Micutul Santiago are 19,7 kg si a devenit recent cunoscut in lume drept cel mai gras bebelus. Mama Isabelei l-a vazut pe grasun la stiri si a cerut si ea ajutor pentru fiica ei, de asemenea supraponderala, care cantareste 21,3 kg, informeaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a inscenat propria rapire pentru a-l impresiona pe fostul iubit. Amenda pe care ar putea sa o primeasca parintii. Ankita Lavender, o adolescenta de 16 ani, a bagat autoritatile britanice in alerta, dupa ce si-a sunat tatal si i-a spus ca a fost rapita de doi indivizi. Suparata ca iubitul a parasit-o, fata a decis sa puna la cale asa-zisul incident pentru a il face pe baiat sa se intoarca la ea. Aflata in parc, Ankita si-a sunat tatal si i-a inventat o intreaga poveste. I-a spus ca doi indivizi au fortat-o sa urce intr-o masina de culoare alba. Speriati, parintii au anuntat imediat autoritatile, care au inceput cautarile. In timp ce toata lumea era in alerta, fata si-a sunat din nou tatal si i-a spus ca barbatii au aruncat-o din masina, dupa care a inchis, noteaza stirileprotv.ro.

Milionara cauta barbat pentru vara! Te bagi? Nina Kristin, in varsta de 31 de ani, ofera castigatorului o poveste de dragoste incendiara in vila ei de vacanta din Mallorca. De nerefuzat! Nina Kristin, o superba fata de milionar in euro, cauta un partener care sa ii tina companie in vila ei din Mallorca, dar numai pe perioada verii. Orice barbat poate sa-si incerce norocul! Se lauda ca are o frumusete naturala, are multi bani si este dornica sa se distreze pe cinste la vara. Fiica unui bogatas german, care are in cont zeci de milioane de euro, Nina Kristin, isi cauta un barbat care sa semene cu Fat-Frumos din visurile sale. Ca sa nu se oboseasca prea mult sa-l gaseasca, ea a dat un anunt in ziarul "Bild", lansand o cautare internationala, scrie Click.

Au vrut sa faca o farsa, dar au ajuns la inchisoare! Peste 60 de elevi, saltati de politisti din scoala. Peste 60 de elevi au patruns in scoala joia trecuta, la ora 2.00 dimineata, si au inceput sa devasteze scoala. Adolescentii au rasturnat bancile, au murdarit usile cu vaselina, au mazgalit peretii si chiar au urinat pe holuri. Ceea ce ei au considerat ca este o "farsa amuzanta" s-a terminat foarte prost pentru adolescenti. Politistii au fost alertati imediat de alarma instalata in scoala si au putut sa vada in timp real ce se intampla, prin intermediul camerelor de supraveghere. "Ne-au spus ca pot sa verifice camerele de supraveghere de la sectie. Nu stiam asta", a spus ulterior unul dintre elevi, pentru postul local de televiziune CBS New York. In cateva minute, scoala a fost inconjurata de zeci de politisti, care au arestat 62 de elevi, dintre care 38 sunt minori, informeaza Libertatea.

Ciuma dansului: sau misterul care a speriat Europa secolului 16. Candva, la mijlocul verii anului 1518, in cetatea Strasbourg-ului, o femeie a iesit pe o straduta pietruita a citadelei si a inceput sa danseze frenetic si spasmodic. Ceea ce parea la inceput un caz izolat de nebunie sau mai degraba posesiune diavoleasca, conform credintelor vremii, a luat o amploare nebanuita transformandu-se rapid intr-un fenomen de masa. Disparut aproape la fel de repede cum aparuse, "Ciuma Dansului", cum au numit fenomenul atat clerul, cat si autoritatile vremii, continua sa suscite interesul si astazi, alimentand controversele din randul istoricilor, psihologilor, psihiatrilor si sociologilor care cerceteaza acest caz istoric. Continuarea in Descopera.ro.