Au facut sex in fata unui bancomat! Trecatorii le-au facut poze amuzati. Un cuplu din Spania nu a putut sa astepte pana acasa, asa ca s-a pus pe treaba in fata unui bancomat. Cei doi nu au mai pututu astepta pana acasa si au intrat in holul unei banci, unde au facut sex in fata bancomatului. Totul s-a intamplat in nordul Spaniei, intr-un orasel de provincie. Amuzati, trecatorii le-au facut poze si chiar si-au facut selfie-uri cu iubaretii in fundal. Cu exceptia sosetelor, cei doi au renuntat la toate hainele de pe ei, care au ajuns rapid pe podeaua bancii. Fara sa le pese de oamenii care se uitau la ei, cuplul a continuat sa faca sex pana cand cineva a chemat politia, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai sarac presedinte din lume isi doneaza 97% din salariu, sta intr-un cartier modest si conduce o masina din '87. Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, este prezentat adesea drept "cel mai sarac" presedinte din lume. El a povestit intr-un interviu pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre legalizarea consumului si productiei de canabis si despre anii petrecuti in inchisoare. Fost membru in guerrilla marxista, Jose Mujica este un exemplu pentru toti conducatorii statelor lumii. Presedintele Uruguayului isi doneaza 97% din salariu, conduce un Volkswagen Beetle din 1987, vinde flori impreuna cu sotia sa in propria casa, o locuinta modesta din Montevideo pe care nu a schimbat-o pentru palatul prezidential, anuntaLibertatea.

Trei studenti au descoperit 40.000 de dolari intr-o canapea veche. Ce norocosi! Trei studenti din Statele Unite au trait surpriza vietii lor dupa ce au dus acasa canapeaua pe care au cumparat-o la mana a doua cu 20 de dolari (circa 65 de lei). Reese Werkhoven a inceput sa o curete, impreuna cu colegii ei Cally Guasti si Lara Russo, si a gasit un teanc de dolari. Mare le-a fost mirarea cand au constatat ca fostul proprietar a dosit in ea o mica avere, nu mai putin de 40.000 de dolari (129.800 de lei), informeazaClick.

I-a facut fiice sale cate o poza in fiecare zi, timp de 18 ani! Vezi ce cadou genial i-a facut de majorat. Un tata a avut o idee care l-a obsedat vreme de 18 ani. Acesta i-a facut fiicei sale cate o poza in fiecare zi, pana cand fata a implinit 18 ani. Acesta a vrut sa observe schimbarile prin care a trecut fiica sa, Suman Bansal, care va implini maine 18 ani. Fiecare poza pe care a facut-o este acum o bucatica dintr-un portret gigantic pe care barbatul a reusit s ail realizeze. Totul a inceput in ziua de 16 mai a anului 1996. Munish (41 de ani) a facut in total 6575 de poze intr-un proiect unic in lume. Fiica lui este acum studenta si isi aminteste cu drag de momentele in care tatal ei o fotografia, scrieCancan.

S-a vandut cel mai scump diamant din lume! Un diamant rar de culoare galbena "Graff Vivid Yellow", de 100 karate a fost vandut la o licitatie din Geneva pentru suma record de 11.904.321 Euro! Piatra pretioasa a fost descrisa de catre celebrul bijutier londonez Laurence Graff ca fiind extraordinar de frumoasa si stralucitoare si este unul dintre cele mai mari si mai sofisticate diamante galbene din lume. Se pare ca suma platita pe aceasta piatra rara a fost influentata si de faptul ca tot mai multe vedete se rasfata sau sunt cadorisite de iubiti cu o astfel de bijuterie. Printre norocoasele care poarta fericite acest diamant se numara Heidi Klum, Carrie Underwood, ba chiar si proaspata logodnica a actorului George Clooney, pe nume Amal Alamuddin, anuntaLibertatea.

Fotomodelul de 290.000.000 de dolari creste gaini. Este plina de bani, dar si extrem de zgarcita! Cel mai bine platit fotomodel din lume, Gisele Bundchen, creste gaini la vila ei de lux din Los Angeles ca sa nu arunce nimic din resturile de la masa. Gisele Bundchen (33 de ani) si sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady (36 de ani), au in conturi 410 milioane de dolari (circa 1,4 miliarde de lei), dintre care 290 de milioane de dolari (941 milioane de lei) castigati numai de ea. Cu toate acestea, fotomodelul de origine braziliana este foarte econoama. Ea s-a apucat sa creasca gaini la vila ei de lux de 20 de milioane de dolari (65 milioane lei), informeazaClick.