Descoperire incredibila! Astronomii cred ca au depistat mesaje extraterestre. Astronomii au descoperit recent semnale venite din cosmos prin intermediul antenei gigantice din Puerto Rico. Acestia sunt de parere ca ar putea fi ori mesaje extraterestre provenite, ori un fenomen inca necunoscut sau neobisnuit, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Yabba dabba do! 260 $ si traiesti ca Flintstone. Arhitectii sud-africani au ᅡsapatᅡ un hotel in munti, ca-n epoca de piatra. Cine isi mai aminteste de simpaticul Fred Flintstone? Intr-un hotel din Africa de Sud afli pe pielea ta cum traia in epoca de piatra celebrul personaj din desenele animale. Daca erai un fan infocat al desenelor animate ¬Familia Flintstones", afla ca exista un hotel in pestera in care poti petrece o noapte ca-n epoca de piatra, anunta Click.

Uluitor: Femeia care a socat pe toata lumea cand si-a ridicat bluza! "Are niste sani horror". Ce crezi ca vezi in imaginea alaturata? Daca te-ai gandit imediat la o pereche de sani ciudata, afla ca esti printre oamenii care s-au inselat. La prima vedere poate parea ca in imagine este surprinsa o tanara care s-a decis sa isi ridice bluza si sa isi arate sanii. Doar ca acestia sunt extrem de ciudati. Nu au forme egale, iar pe cel din dreapta pozei se poate observa ceea ce pare a fi o multime de fire de par. Continuarea pe Kanal D.ro.

Un pui de pisica danseaza in somn! Uite cat de dragut este. Video demential. Un pui de pisica venit de curand pe lume, a fost filmat de stapanul lui in timp ce dormea. Micutul a oferit o reprezentatie amuzanta si involuntara de "dans", in timpul somnului, miscandu-si frenetic labutele si coada. Videoclipul de aproximativ doua minute il arata pe pisoi miscand spasmodic din labute si din coada, fiind prins, probabil, intr-un vis profund, aflam din Libertatea.

"E amuzant, dar sa nu se mai repete." Un aligator a speriat o familie din Florida, dupa ce a ajuns in piscina din curte. Un cuplu din Florida a dat peste un musafir nedorit care a "profitat" de piscina lor, joi, la primele ore. Sharon Bente a fost trezita de zgomotele care se auzeau din gradina casei. Zgomotul despre care a crezut ca e provocat de vant s-a dovedit a fi de la un aligator de 3 metri lungime, potrivit Stirile Pro Tv.ro.