A luat 28 de ani de puscarie pentru ca a mancat un om. Incredibil! Arihano Haiti a ciopartit turistul german, l-a copt, in suc propriu, la foc mocnit, si l-a mancat cu pofta. Canibalul a primit o pedeapsa de doar 28 de ani de inchisoare. Arihano Haiti (33 de ani) a fost gasit vinovat de moartea lui Stefan Ramin, pe care l-a mancat dupa ce l-a gatit in Nuku Hiva, o zona din Polinezia Franceza. Germanul, in varsta de 40 de ani, se afla intr-o calatorie in jurul lumii impreuna cu iubita lui, Heike Dorsch, de 37 de ani. Ghidul local se oferise sa-i calauzeasca pe turisti, dar expeditia a fost ultima pentru Ramin. Haiti a fost arestat prima data in 2011 si acuzat de canibalism si viol, insa eliberat ulterior, din lipsa de probe. Judecatorii au reusit sa stranga suficiente dovezi care sa-l incrimineze pe ucigas si au decis sa-l trimita dupa gratii, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mai multe femei indragostite de preoti, scrisoare catre Papa Francisc. 26 de femei i-a adresat Papei Francisc o scrisoare in care isi marturisesc dragostea pe care le-o poarta unor preoti si ii cer Suveranului Pontif sa suprime obligativitatea celibatului pentru membrii clerului catolic. Femeile, toate italience, vorbesc in scrisoarea lor catre Papa Francisc despre ''suferinta distructiva'' pe care Biserica le-o impune membrilor sai obligandu-i la castitate si refuzandu-le dreptul de a se casatori. ''Ii iubim pe acesti barbati si ei ne iubesc'', au afirmat femeile in scrisoarea lor publicata pe site-ul Vatican Insider, specializat pe probleme de actualitate religioasa. ''Cu umilinta, ne punem suferinta la picioarele Sanctitatii Voastre pentru ca ceva sa se schimbe, nu numai pentru noi, ci si pentru binele intregii Biserici'', au adaugat femeile in mesajul lor, semnat cu prenumele lor si cu initialele numelor lor, anuntaLibertatea.

A fost lansata prima lotiune de protectie solara potabila din lume. Prima lotiune de protectie solara potabila a fost lansata pe piata de o companie americana, potrivit careia ingerarea a trei lingurite din acest produs ofera o protectie de trei ore, informeaza dailymail.co.uk. Lotiunea Harmonised H20 UV asigura un factor de protectie de 30 si neutralizeaza 97% din radiatiile solare UVA si UVB, potrivit companiei producatoare Osmosis Skincare din Statele Unite. Produsul este disponibil in doua variante - bronzanta si non-bronzanta -, iar lotiunea bronzanta permite utilizatorilor sa se bronzeze fiind protejati in acelasi timp de razele solare, informeazaRealitateaTV.

Creatura care a ingrozit o lume intreaga! Peste cu colti, lung de peste 2 m, zarit in apele de la suprafata oceanului. O specie de peste colti, lung de peste doi metri i-a ingrozit pe locuitorii din Carolina de Nord din Statele Unite. Creatura a fost zarita inotand in apele de suprafata ale Oceanului Atlantic. O specie rara de peste care in mod normal traieste in apele adanci ale Oceanului Atlantic a putut fi zarita inotand la suprafata, aproape de o plaja din Carolina de Nord. Locuitorii si turistii au raportat prezenta monstrului marin, iar autoritatile au captat-o, eliberand ulterior pestele in largul Oceanului Atlantic. Specialistii au declarat ca asemenea pesti nu inoata aproape de tarm. E posibil ca pestele sa se fi imbolnavit, iar acest lucru sa-l fi dezorientat. Totusi, autoritatile au anuntat ca se vor asigura ca nu cumva companiile care pescuiesc in largul oceanului sa nu fi folosit dispozitive care sa afecteze capacitatea de orientare a pestilor, scrieKanalD.

A dus piercingul la un alt nivel! Si-a gaurit obrazul de dragul pasiunii. Un tanar de 23 de ani din Germania, pasionat de modificarea corporala, a socat pe toata lumea cand a aparut cu gauri in obraji si nas. Joel MIggler are peste 25 de piercinguri si numeroase tatuaje. Dar cele mai socante modificari facute la infatisarea sa sunt gaurile din obraji si limba despicata in doua. Gaurile au un diametru de 3.6 cm, iar Joel vrea sa le largeasca pana la 4 cm. Conform tanarului, pasiuea sa nu il impiedica sa manance normal, iar de obicei Joel pune dopuri in gauri. Neamtul a inceput sa isi modifice aspectul fizic la 13 ani. Daca fata in fata, oamenii se holbeaza sau il intreaba de piercinguri, pe internet, a avut parte de reactii mai dure. "Ma jignesc sau sunt discriminat din cauza infatisarii mele", a povestit baiatul, anuntaClick.