Si-au facut statiune de lux in sufragerie. Ce poate fi mai frumos decat sa savurezi un cocktail stand intr-un sezlong, pe o plaja exotica? O vacanta in Kent, Marea Britanie, poate fi destinatia perfecta pentru fanteziile tale. Si asta pentru ca britanicul Karl Emanuelsson, de 33 de ani, si-a adus plaja caraibeana la el in sufragerie, cu tot tacamul. Pentru 2.000 de dolari (6.473 lei) pe saptamana, te poti "scalda" sub soare la 33 de grade Celsius si sa asculti linistit valurile marii. Indiferent de vreme, te poti rasfata la plaja echipata cu nisip, palmier si sezlonguri. Ba mai mult, pe "plaja din camera" te bronzezi linistit fara crema de protectie solara, pentru ca lumina este la fel de puternica ca si cea naturala, dar cu raze ultraviolete foarte reduse, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un consilier al premierului turc, in concediu medical dupa ce s-a ranit la un picior... in timp ce batea un protestatar. Un consilier al premierului turc, fotografiat in timp ce batea un protestatar, a intrat in concediu medical, fiind ranit la piciorul drept, cel folosit pentru a-l lovi pe manifestant, informeaza publicatia britanica The Guardian. Yusuf Yerkel a fost fotografiat in timp ce lovea cu piciorul un barbat imobilizat de fortele de ordine, in timpul protestelor izbucnite dupa tragedia din mina de carbune din Soma, accident de munca soldat cu peste 285 de morti. Consilier al premierului Recep Tayyip Erdogan le-a spus medicilor ca s-a lovit dupa ce a cazut si a primit o saptamana de concediu medical, anuntaLibertatea.

Implantul in gat te scapa de sforait. Descoperirea facuta de medici ti-ar putea salva viata. O descoperire recenta facuta de catre medici ar putea salva viata barbatilor si somnul partenerelor lor. Si viceversa. Sforaitul cronic nu este doar cauza multor certuri in cupluri, ci si o afectiune care poate cauza chiar si moartea, scrie Daily Mail. Totul va fi insa de domeniul trecutului, gratie unui dispozitiv menit sa rezolve aceasta problema. Este vorba despre un mic device care, o data introdus in gat, regleaza respiratia. Studiul care a dus la aceasta idee s-a desfasurat pe mai multe grupe de pacienti: cu insuficienta cardiaca si cu apnee in somn. Prezentarea dispozitivului, ce a primit numele Remede, a avut loc in cazul unui congres din Atena, unde i s-a demonstrat eficienta. Pana acum, cel mai comun tratament includea o masca care relaxa caile vocale si ajuta pacientul sa respire mai usor, informeazaClick.

Femeia de 122 de ani care a fumat si a baut zilnic. Secretul unei vieti lungi. Se pare ca secretul longevitatii nu consta neaparat intr-o dieta sanatoasa, exercitii fizice constante si lipsa viciilor, cel putin daca analizam stilul de viata al celei mai longevive persoane din lume, o frantuzoaica ce a trait 122 de ani si 164 de zile. Jeanne Calment este considerata, in mod oficial, persoana care a avut cea mai lunga viata, numeroasele povesti despre barbati care ar fi trait 200 de ani neputand fi verificate. Potrivit viralnovelty.net, Jeanne nu a facut niciun efort pentru a duce o viata sanatoasa, ba din contra. Femeia a inceput sa fumeze de la varsta de 21 de ani, a mancat in jur de 400 de grame de ciocolata saptamanal si era mare amatoare de vin rosu. Iar aceste obiceiuri si le-a pastrat pana la varsta de 119 ani, scrieEVZ.

Un politist speriat de un sofer beat a sarit de pe un pod inalt de 10 metri. Un politist din statul american Texas a sarit de pe un pod inalt de 10 metri, dupa ce s-a speriat de masina condusa de un sofer beat. ncidentul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, in timpul unui control de rutina. Camera video din masina de politie a surprins momentul in care acest vehicul a fost lovit automobilul condus de soferul beat. Masina de politie a ricosat in automobilul tras pe dreapta de politisti. Pentru a evita sa fie strivit de intre automobile si parapet, ofiterul Kenneth Lewis a sarit de pe podul inalt de 10 metri. In mod miraculos, politistul a supravietuit cazaturii, insa a fost grav ranit, suferind p fractura de pelvis, anuntaLibertatea.

"Am 85 de ani si inca fac sex pe bani!" Sheila Vogel-Coupe iubeste la nebunie sexul. La 85 de ani, batrana inca mai poate face bani din prostitutie si se lauda ca satisface cate 10 clienti pe saptamana. Majoritatea femeilor de varsta ei au copii, nepoti, stranepoti, un animal de casa, probleme de sanatate si stau cu un ceai in fata televizorului. Insa Sheila Vogel-Coupe a decis sa fie prostituata de lux, pentru ca la altceva nu se pricepe mai bine. De cand i-a murit sotul, in 2004, britanica a inceput sa-si vanda trupul ca sa scape de singuratate. La 85 de ani, Sheila castiga foarte bine din prostitutie, incasand cate 307 euro (1.361 lei) pentru fiecare intalnire intima, informeazaClick.