Constructiile inexplicabile din Asuka realizate de zeii creatori. Unul dintre cele mai impresionante mistere de pe teritoriul Japoniei se gaseste la Asuka. Traducerea libera a acestui cuvant are o semnificatie deosebita pentru ca exemplifica locul "pasarilor care zboara". Istoria acestui loc special este una de-a dreptul misterioasa, pentru ca se regasesc mai multe constructii megalitice ale caror istorie nu poate fi evidentiata. Constructiile sunt de-a dreptul bizare si pe langa faptul ca nimeni nu poate oferi o explicatie certa cu privire la data in care au fost ridicate, simbolistica lor este una uluitoare. Cel mai impresionant dintre acesti megaliti este "Masuda no iwafune", situat in varful unui deal. Arheologii niponi sugereaza ca monumentul reprezinta o barca naufragiata. Constructia nu pare realizata de mana omului pentru ca nu seamana cu niciun alt monument de pe glob, noteaza efemeride.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doctorul obsedat: "Faci sex cu mine, scapi de boala". Un psihiatru german avea o metoda speciala prin care isi trata pacientele de depresie. Mohamed A., de 49 de ani, le prescria acestora sa faca sex cu el in cabinetul sau din Hettstedt, nordul Germaniei. Dar ulciorul n-a mers de multe ori la apa! O coafeza, care s-a prezentat drept Heidi, de 35 de ani, l-a reclamat la politie ca i-a facut avansuri in timpul terapiei. Spre surprinderea anchetatorilor, Mohamed A. mai "tratase" astfel 19 femei la cabinet, informeaza Click.

Omenirea se indreapta cu pasi repezi spre canibalism. Teoria unui profesor de la prestigioasa Universitate Stanford. Un controversat profesor al Universitatii Stanford sustine ca suprapopularea planetei ar putea duce la canibalism. Cu alte cuvinte, pentru ca resursele vor fi din ce in ce mai mai putine, am putea fi obligati sa ne hranim cu propriii morti. Cel care a formulat aceasta teorie este Paul Ehrlich, acelasi profesor care a prezis, acum 46 de ani, ca rasa umana va disparea cu totul. Acum, acesta sustine ca ne situam pe un trend care ar putea lasa canibalismul ca ultima optiune de supravietuire. Ehrlich sustine ca, din cauza imputinarii resurselor, vom fi nevoiti sa ne schimbam drastic obiceiurile alimentare si modul de a face agicultura, conform stirileprotv.ro.

De la medicamente la droguri ilegale. Istoria consumului de plante halucinogene. In urma cu doar 100 de ani, droguri interzise astazi prin lege erau prescrise de medici ca tratament, sub diferite forme. Folosirea acestor plante halucinogene dateaza din cele mai vechi timpuri, acestea fiind utilizate initial in scopuri religioase, ulterior fiind descoperite si calitatile lor curative. In sens larg, prin cuvantul "drog" se intelege orice substanta care provoaca o modificare biochimica asupra creierului sau trupului. In sens particular insa, definitiile sunt mult mai contestate. De exemplu, tutunul si alcoolul nu sunt considerate droguri, iar sustinatorii consumului de cannabis sustin ca aceasta este o planta medicinala, nu un drog. La fel, membrii triburilor care consuma ritualic ayahuasca sau kava ar fi uluiti daca li s-ar spune ca prin aceste ceremonii se drogheaza, scrie descopera.ro.

Dai 30 $ si-ti fac reclama pe "copanele" mele. Ultima fita in China! Studentele isi inchiriaza picioarele companiilor care vor sa-si faca reclama in campusuri. Sute de tinere din Wuhan, provincia chineza Hubei, s-au ingramadit sa ofere spatiu publicitar pe "copanelele" lor. In schimbul a 30 de dolari (97 de lei) pe zi, tinerele trebuie sa poarte un abtibild, pe care este inscriptionat un cod de bare al produselor. Fetele trebuie insa sa fie "echipate" cu fustite scurte, cu vedere la "pulpa" si sa-i lase pe curiosi sa le scaneze reclama, noteaza Click.