Povestea nemuritoare a femeii cu 4 picioare. Explicatia medicala din spatele unei anomalii vechi de peste 100 de ani. La peste 100 de ani de cand s-a nascut, Josephine Myrtle Corbin ramane un personaj prezent pe internet. Si asta pentru ca boala care a marcat-o ramane una extrem de rara. Cand te uiti prima data la fotografie, traiesti cu impresia ca este o poza realizata in Photoshop. Cand afli ca are cel putin 100 de ani vechime, te gandesti ca poate e doar o iluzie mesterita cumva de fotografii acelor vremuri. Dar imaginea este perfect reala. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

4 locuri bantuite din Romania. Legende urbane sau adevaruri care sunt "dincolo de noi"? Povestile cu locuri bantuite aduc groaza localnicilor si deliciul aventurierilor care le viziteaza in cautare de aparitii misterioase. Unii spun ca n-au vazut nimic, dar altii se jura ca fantomele le-au trecut prin fata ochilor, asa ca legendele se pastreaza si devin tot mai puternice. Integral in Libertatea.

Clipul care face lumina in privinta aselenizarii. Raspunsul la intrebarea: A pus vreodata omul piciorul pe Luna? Un clip care circula pe internet sustine ca aselenizarea din 1969 nu a fost falsificata de americani, asa cum cred multi adepti ai teoriei conspiratiei, din simplul motiv ca pe atunci nu exista tehnica necesara pentru a face acest lucru. In clipul incarcat de utilizatorul sgcollins, se explica faptul ca pe atunci nu existau efecte pe calculator si trucaje care azi se folosesc la scara larga, astfel ca era imposibil sa falsifici o transmisiune in direct, scrie Gandul.

Intamplare mai tare ca orice banc in Rusia. Un crocodil a fost strivit de o contabila de 120 de kilograme. Pana si una dintre cele mai periculoase reptile din lume poate trece prin momente traumatizante. O intamplare demna de bancuri a avut loc in Rusia. Totul s-a intamplat in nordul Rusiei, intr-un autobuz al unui circ. La o frana mai brusca, contabila circului s-a dezechilibrat si a aterizat peste crocodilul ce dormea linistit pe podea, potrivit Stirile Pro Tv.

Nebunie curata! Un artist norvegian si-a mancat propria carne: "Avea gust de oaie." Un artist norvegian si-a gatit propria carne si apoi a mancat-o. Tanarul de 25 de ani suferea de o malformatie la sold, iar dupa operatie, a decis sa faca ceva util cu bucata de carne. Alexander Selvik Wengshoel a povestit totul la deschiderea expozitiei sale de la Academia de Arta din Tromso, expozitie in cadrul careia e inlus si sodul artistului, aflam din Click.