Mai rapid decat un calculator! Un tanar de 16 ani poate sa scrie 25 de cuvinte in doar 18 secunde. Brazilianul Marcel Fernandes Filho, in vartsa de doar 16 ani, a castigat un loc in Cartea Recordurilor cu o abilitate mai putin obisnuita: scrie foarte repede. El a reusit sa tasteze pe telefonul mobil nu mai putin de 25 de cuvinte in doar 18,19 secunde, ceea ce inseamna 82,5 cuvinte pe minute, scrie Daily Mail. Pentru obtinerea recordului, el a folosit aplicatia de telefon Fleksy, fara autocorectare. Recordul anterior a fost de 18,44 secunde si a fost obtinut de catre Gaurav Sharma in luna ianuarie, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asta este culmea penibilului! Ce vorbesc doua romance in timp ce fac videochat. In lipsa unui job stabil sau a unei sume de bani care sa le ajute cu cheltuielile zilnice, multe romance aleg sa faca videochat pentru a-si putea intretine familiile sau pentru a castiga mai mult. Este si cazul a doua femei care incearca din rasputeri sa faca un ban in plus. Acestea, desi vorbesc o engleza pocita, isi dau silinta sa sa ii tina pe cei care doresc sa le vada dezbracate cat mai aproape. Insa, au reusit sa se faca de rasul curcilor in momentul au inceput sa vorbeasca intre ele si sa il numeasca pe utilizatorul care le luase in privat in toate felurile, sperand ca nu vor intelege ceea spun. Pe motivul ca este urat si paros, femeile nu doar ca nu s-au dezbracat, dar au si inceput sa il jigneasca pe barbat, anuntaCancan.

Miss Poponet si-a facut cinci operatii ca sa agate fotbalisti. Rosangela Fraga a fost aleasa "muza" Campionatului Mondial de fotbal. Blonda cu forme apetisante spera sa-si gaseasca un iubit fotbalist, dupa ce s-a umplut de operatii estetice. Formele ei apetisante i-au determinat pe brazilieni s-o numeasca "femeia cu cel mai sexy fund" de la Campionatul Mondial de fotbal de anul acesta. In varsta de 27 de ani, blonda, care si-a zdrobit adversarele cu un posterior natural de 100 cm circumferinta, va fi imaginea fotbalistilor la Rio. Pana isi va gasi jumatatea, superba Ro isi delecteaza admiratorii cu poze sexy si provocatoare. Candidata la "Miss Fund Brazilia 2013" abia asteapta startul competitiei ca sa-nceapa vanatoarea de fotbalisti. "Miss Fund World" Cup si-a facut nu mai putin de cinci operatii estetice ca sa puna mana pe un international celebru sau pe un patron de club de fotbal, putred de bogat, informeazaClick.

Sport extrem: Pescuitul cu petarda! Cativa pescari libanezi au inventat un nou "sport extrem": pescuitul cu petarda. Intr-o inregistrare publicata pe pe internet, pescarii demonstreaza cum pot fi prinsi pestii zburatori cu o sursa de iluminat si o petarda. Dupa ce pestii se aproprie de barca, pacaliti de lumina unui proiector puternic, un barbat arunca o petarda in apa, la distanta de barca. Speriati de zgomotul exploziei, pestii isi "activeaza" imediat mecanismul de aparare, mai precis zborul. Pestii din familia Exocoetidae sunt capabili sa se ridice deasupra apei si sa zboare pe o anumita distanta, pentru a evita pradatorii. In cazul de fata, acest mecanism de aparare de dovedeste fatal pentru pesti, multi dintre ei sfarsind in barca. Pescuitul cu materiale pirotehnice este interzis in multe tari, fiind considerat extrem de periculos pentru ecosistemul acvatic, scrieLibertatea.

S-a inventat costumul care te face superpompier! Dotat cu gadgeturi de ultima generatie, costumul de pompieri pare sa le ofere oamenilor in uniforma superputeri. "Exoscheletul", care poate transporta sarcini de pana la 91 de kilograme, le permite pompierilor sa salveze si sa transporte oamenii din incendii cu usurinta. Legat de hainele de pompier, dispozitivul este accesorizat cu computer digital, manere pentru furtunul de apa si usureaza catararea pe cladiri inalte. Echipamentul, care a fost inventat de un pompier australian, cantareste 23 de kilograme si masoara 1,6 metri inaltime, anuntaClick.