Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobila i l-a trimis unei cliente: "Esti penibila". O femeie din Marea Britanie a primit un mesaj incredibil de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobila din lume. Totul a inceput in momentul in care iubitul tinerei a facut o plangere pentru factura uriasa pe care o primise aceasta. Emma Townsend (23 ani) a fost socata sa vada ca a primit un mesaj jignitor tocmai de la compania mobila de la care avea abonament. Suparati ca iubitul femeii, Carwyn Davis, a facut o sesizare pentru factura de 110 lire pe care a primit-o aceasta, cei de la compania respectiva au reactionat. I-au trimis un mesaj posesoarei abonamentului in care au umilit-o: "Esti atat de patetica. Nu poti sa platesti o factura si dai vina pe altii. Esti ataaaat de patetica", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fost cea mai grasa femeie din lume insa a slabit 45 de kilograme facand sex. Vezi cum arata acum. Pauline Potter, in varsta de 47 de ani, a intrat in Cartea Recordurilor anul trecut si a fost desemnata cea mai grasa femeie din lume, cu o greutate de 317 kilograme. Femeia a gasit insa o modalitate putin mai neobisnuita de a slabi: a apelat la partide lungi de sex cu sotul ei. A reusit astfel sa slabeasca nu mai putin de 45 de kilograme. "Nu ma pot misca mult in pat, insa ard 500 de calorii la fiecare partida de sex. Este un exercitiu foarte eficient", spune femeia. Pauline Potter, care ajunsese sa consume si pana la 10.000 de calorii pe zi, spera sa ajunga la o greutate de 240 de kilograme cu ajutorul sotului ei. Cei doi au ajuns astfel sa faca sex de 7 ori pe zi. "Chiar daca un picior de-al ei cantareste mai mult decat mine, reusim sa facem in asa fel incat partidele de sex sa fie placute pentru amandoi", a spus Alex, sotul lui Pauline, care cantareste 63 de kilograme, anuntaKanalD.

Uite ce fac ei pentru 23 de lei pe zi! Arisa si Gan au una dintre cele mai grele meserii din lume. Pentru suma de numai 7 dolari (23 lei) pe zi, ei isi risca viata in fiecare secunda pentru a distra turistii. Meseria lor este de a-si baga capul in gura crocodililor in cursul unor spectacole organizate in Pattaya, Thailanda. In ciuda marilor pericole la care se expun, nu numai Arisa si Gan sunt dornici sa dreseze reptilele. Numeroase alte persoane stau la coada sa devina dresori la ferma de crocodili din Pattaya. Nu demult, un dresor a fost ranit de un animal si a avut nevoie de 30 de copci ca sa-i fie "reparata" pielea de la ureche pana la scalp, informeazaClick.

Romanii, spaima bancomatelor de peste Ocean! Au furat din conturile americanilor 5.000.000 de dolari. O retea care fura din ATM-uri a fost descoperita in Statele Unite. Mai exact, trei romani au reusit sa goleasca intr-un an conturile americanilor de nu mai putin de cinci milioane de dolari, fiind vorba de una din cele mai mari fraude de acest tip. "Trei cetateni de origine romana cu domiciliul in Queens, New York, si-au recunoscut implicarea intr- un plan pe termen lung de furt de informatii de la clientii bancilor din New York, New Jersey si Connecticut, prin instalarea de dispozitive secrete de citire a cardurilor in ATMuri", a anuntat ieri Procuratura din SUA. Romanii Emil Revesz (31 de ani), Constantin Pendus (30 de ani) si Florin Apetrei (19 ani), si-au recunoscut vinovatia in fata tribunalului federal din Newark, scrieLibertatea.

Super! Valiza asta prinde 20 kilometri la ora. Plimbarea valizei prin aeroport sau prin gara ar putea deveni istorie in curand. Un inventator din China si-a construit o valiza electrica, in stare sa transporte nu doar haine, ci permite si proprietarului sa se aseze pe ea. Satul sa traga dupa el bagajul, atunci cand pleaca in calatorii, He Liangcai l-a transformat in scuter. Barbatul l-a scos deja la o plimbare prin oraselul Changsha. "Vehiculul", care cantareste doar 7 kg, prinde 20 km/h si este echipat cu sistem de navigatie GPS si alarma antifurt, anuntaClick.