Cu sicriul asta, mortul zboara pan' la groapa! Cele mai ciudate cosciuge din lume au facut parada la Dusseldorf. Nici funeraliile nu mai sunt ce au fost odinioara! La Salonul de Pompe Funebre de la Dusseldorf, Germania, producatorii de cosciuge i-au lasat fara grai pe vizitatori. Alaturi de firme de renume din Italia, Polonia, Germania, Franta si Marea Britanie au venit in Germania si creatorii de sicrie de la compania ghaneza "Cosciuge de Vis", aflam din Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Reactiile femeilor care-si vad pentru prima data zona intima. Cum este posibil ca unele femei sa nu se uite niciodata la propriul vagin, se intreaba un jurnalist "Huffington Post", care prezinta un clip realizat de Davey Wavey. Internatul a realizat un scurt experiment filmat care prezinta reactiile reprezentantelor sexului frumos cand stau "fata in fata", pentru prima oara, cu zona lor intima, dar si motivele pentru care nu au avut curiozitatea sau posibilitatea de a se "uita la sine", potrivit Adevarul.

50.000 de oameni au cautat banii ascunsi pe plaja. Ultima fita! Doi bogatasi misteriosi pitesc "comori" in Marea Britanie si America. Vanatoare de comori in SUA si Marea Britanie! Doi misteriosi oameni de afaceri ascund bani in diverse locuri si dau indicii oamenilor sa-i gaseasca. Cand se va gasi cineva sa faca acelasi lucru la noi?! Haos in SUA! In noaptea de vineri spre sambata, zeci de mii de oameni au pornit in cautarea plicurilor cu cateva sute de dolari pe care un miliardar misterios din SUA a anuntat pe Internet ca le-a ascuns in Burbank si pe plaja Hermosa, din California, scrie Click.

Caz neobisnuit in India. Judecatorii trebuie sa decida daca un lider spiritual a murit sau doar mediteaza.Rudele unui lider spiritual din India le cer judecatorilor sa decida daca el a murit sau nu. Acestea sustin ca adeptii ii pastreaza trupul neinsufletit pentru a detine controlul proprietatii lui, estimata la 123 de milioane de euro. Unul dintre cei mai bogati lideri spirituali indieni, Shri Ashutosh Maharaj, a murit in luna ianuarie in urma unui atac de cord, sustine familia acestuia. Adeptii sai spun insa ca el este intr-o meditatie profunda. Continuarea in Gandul.

A acceptat un pariu si a mancat o luna doar la McDonald's. Cum arata barbatul dupa ce a consumat 80.000 de calorii. Un impatimit al fitness-ului spune ca este in forma maxima, cu toate ca o luna de zile a manancat exclusiv de la McDonald's. Kai Sedgwick, 34 de ani, spune ca tip de o luna a fost la McDonald's pentru mic dejun, pranz si cina, dar, in acelasi timp, s-a antrenat serios la sala. Scotianul a acceptat o provocare ca sa vada daca poate sa manance hamburgeri toata ziua, dar sa-si mentina forma, relateaza Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.ro.

Cele mai amuzante 25 de fotografii in care animalele au "aparut" intamplator. In limba engleza, termenul "photobomb" este folosit pentru fotografiile in care o persoana, un animal sau o pasare se "strecoara" in poza intamplator si, fie o strica, fie o face sa fie mai amuzanta. Multi dintre noi incercam sa imortalizam cele mai frumoase clipe din viata cu ajutorul unui aparat de fotografiat. Pozele sunt ulterior un bun prilej pentru a rememora diverse locuri sau intamplari. Cand insa un animal sau o pasare reuseste sa se "strecoare" intamplator in fotografie, imaginea devine imediat mai amuzanta, scrie Gandul.