Selfie de pe statuia lui Iisus din Rio de Janeiro. Este printre cele mai reusite. Moda selfie castiga din ce in ce mai multi adepti. Cum camerele foto frontale de pe smartphone au devenit mult mai performante, acest lucru iti permite ca, printr-o fotografie facuta de tine, sa incadrezi perfect peisajele si ceea ce vrei sa transmiti. Cea mai spectaculoasa realizare in domeniu vine din tara in care sta sa inceapa Campionatul mondial de fotbal. Ce spuneti de un selfie pe statuia lui Iisus? Lee Thompson, un proprietar al unei agentii de turism, are obiceiul sa calatoreasca foarte mult si isi face selfie-uri in diverse locuri din lume. Ultimul loc vizitat a fost Statuia lui Iisus Mantuitorul din Rio de Janeiro. Impresionanta statuie aflata in varful muntelui Corcovado, se afla la 710 metri deasupra nivelului marii si masoara 38 de metri. Lee a reusit prin intermediul unui selfie sa reuseasca sa surprinda toata aceasta distanta, peisajul fiind incredibil de frumos, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Locul unde libertatea sexuala a atins cote maxime. Barbatii schimba femeile intre ei cand vor. Daca pentru noi modelul familiei monogame este cel normal si acceptat de lege, exista si locuri unde aceasta regula este inadmisibila. In insulele Trobriand, din Marea Solomon, care apartin de Papua Noua Guinee, libertatea sexuala este una incredibila pentru noi. Locuitorii acestor insule incurajeaza legaturile extramaritale. Mai mult, adolescentii pot merge in locuri special amenajate, numite "bukutumala", pentru a face sex.De-a dreptul uimitor este faptul bastinasii considera ca bebelusii nu au nicio legatura cu sexul si sarcina, fiind rezultatul unor fenomene ce tin de magie. Pentru fetele din aceasta insula virginitatea nu are nicio valoare si nici pentru partenerii lor. Daca o tanara necasatorita ramane insarcinata, familia ei pastreaza copilul, barbatul cu care l-a facut nefiind considerat tatal bebelusului. Totusi, barbatii sunt obligati sa le dea sotiilor lor cadouri in schimbul favorurilor sexuale, anuntaLibertatea.

Uite cum tii berea la rece fara sa consumi curent! Ce te faci cand mergi la picnic si te trezesti cu berea calda? Nici o problema! Cativa danezi au gasit metoda perfecta s-o pastrezi cat mai rece in zilele fierbinti, chiar si fara curent. Pe caldura asta, o bere rece e mana cereasca! Patru danezi au construit un dispozitiv revolutionar, care-i va bucura pe toti iubitorii de bere. Inventia lor, numita eCool, ofera pe tot parcursul anului beri reci, fara a fi conectata la vreo sursa de energie electrica. Disponibil pentru 349 de dolari (1.124 de lei), masinaria se instaleaza in pamant, la circa 113 cm adancime. Ce-i drept, necesita un pic de munca, dar... merita efortul! Odata introdus in pamant, cilindrul, care "gazduieste" pana la 24 de cutii de bere de circa 500 ml, functioneaza ca o senila cu suporti. Este actionat prin rotirea unui maner, informeazaClick.

Au inghetat cand au descoperit ce se afla in spatele unui dulap din casa lor. Un tanar din Statele Unite a facut o descoperire socanta in propria casa, la care nu se astepta. Baiatul a povestit pe o retea de socializare ca totul a inceput in momentul in care, impreuna cu fratele lui mai mic, "cercetau" camera parintilor din casa in care s-au mutat cu un an in urma. La un moment dat au miscat din greseala un corp al bibliotecii, si au descoperit cu stupoare ca in spatele lui se afla o scara in spirala, care cobora spre subsolul casei. Curiosi, cei doi au inceput sa paseasca pe trepte. Ce au gasit jos i-a lasat cu gura cascata: la subsol era un culcus, care sugera ca spatiul este locuit de altcineva. Mai mult, cei doi frati au gasit ambalajele unor dulciuri, o cheie si niste papusi ciudate. Intreaga familie s-a mutat temporar intr-o alta locuinta, iar cazul este cercetat acum de politisti, scrieKanalD.

Un castel si o batalie din Lord of The Rings, reconstituite din 150.000 de piese Lego. Ineditul exponat are nu mai putin de 150.000 de piese. Daca pentru a lipi o singura piesa sunt necesare minim doua secunde, un calcul simplu ne arata ca pentru realizarea acestui ansamblu a fost nevoie de aproximativ 83 de ore de munca. Castelul si armata din acest exponat au nu mai putin de 10 metri in lungime, aproximativ 3 metri latime si 2.5 metri in inaltime. Fanii lui J.R.R. Tolkien, autorul cartilor The Lord of The Rings, pot revedea in acest exponat batalia din cea de-a doua carte, "Cele Doua Turnuri", asaltul asupra Helms Deep, anuntaClick.