Soferii de autobuz din Bangkok, obligati sa poarte pampersi. Nu au voie sa faca pauze de toaleta! De aceea, soferii autobuzelor din Bangkok, capitala Thailandei, trebuie sa poarte la serviciu pampersi de adulti. Problema e ca multi dintre ei se imbolnavesc. Watcharee Viriya, un sofer din Bangkok, spune ca a facut infectie urinara din cauza ca sta mult timp ud. "Pampersii sunt incomozi la miscare si mai ales la urinare", se plange el. Soferii castiga 300 baht (circa 32 lei) pe zi, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un tanar a inventat cea mai tare metoda de copiat! Profesorii nu vor banui nimic. Cu siguranta nu exista elev in lume care sa nu fi copiat la o lucrare sau la un examen. Odata cu trecerea timpului metodele au evoluat. De la banala copiuta s-a trecut la eticheta modificata de pe sticla de suc, la casca in ureche sau chiar la ceasuri inteligente. Un tanar din Franta insa putem spune ca a inventat o metoda care revolutioneaza aceasta "piata". La prima vedere nimic nu pare suspect, baiatul tine pe masa coala de hartie pe care trebuie sa scrie, un penar si un pix. Are ambele maini pe birou, deci nu are cum sa dea de banuit profesorilor. La un moment dat insa putem vedea cum din penar iese o coala care, ulterior, intra singura la loc. Uimitor nu? Tanarul isi explica inventia. Penarul ascunde de fapt un dispozitiv care, atunci cand primeste o comanda, poate scoate sau poate baga o coala de hartie in interior prin intermediul unei fante. Dispozitivul este actionat cu un buton minuscul care se afla undeva la baza pixului, anuntaKanalD.

Nu te mai saturi sa privesti cum rezolva fata asta cubul Rubik. O tanara extrem de frumoasa nu este de acord cu afirmatia ca marea majoritate a femeilor frumoase nu sunt foarte inteligente. Aflata cu prietenii la piscina, intr-un costum de baie foarte mic, tanara din clipul video reuseste ca in mai putin de un minut si jumatate sa rezolve un cub Rubik, spre uimirea celor prezenti, informeazaClick.

S-a imbracat in costum de gorila pentru a-si surprinde prietena. Ce s-a intamplat mai apoi e socant. Un tanar care s-a imbracat intr-un costum de gorila pentru a-si surprinde prietena cu o cerere in casatorie, in timp ce se aflau la o gradina zoologia, a fost impuscat cu tranchilizante de paznici, scrie whizba.com. Incidentul s-a petrecut la gradina zoologica din Tenerife, unde se aflau atat tanarul, cat si prietena sa, adusa separat de un amic care participa la pacaleala. Tanarul, care s-a imbracat in costumul de gorila, nu a avut timp sa faca marele pas. Paznicii vigilenti, care l-au confundat cu o gorila, l-au impuscat cu tranchilizante. Tranchilizantele si-a facut efectul imediat, spre uimirea paznicilor, iar tanarul a cazut in spatiul rezervat gorilelor. A fost scos mai tarziu de acolo si se afla in prezent la spital, in stare grava, scrieRealitatea.net.

Vladimir Putin, zdrobit de o femeie in sanii goi! O militanta feminista Femen a distrus astazi cu lovituri de tarus de lemn statuia de ceara a lui Vladimir Putin de la Muzeul Grevin,, strigand "Putin dictator ". Atacul ei a avut loc cu cateva ore inainte de venirea la Paris a presedintelui Putin. Tanara in sanii goi a fost ridicata imediat de politie sub privirile impasibile ale statuilor regelui Juan Carlos, Barack Obama, Francois Hollande si Angela Merkel. Statuia lui Vladimir Putin zacea pe jos cu capul spart. Presedintele rus a fost invitat in Franta cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la Debarcarea aliatilor in Normandia. Asta-seara el este invitat la un dineu la Palatul Elysee impreuna cu Hollande si mai este prevazuta o intalnire a acestuia cu premierul britanic David Cameron. Este pentru prima oara cand liderii Occidentali vor avea intalniri directe cu presedintele rus dupa anexarea Crimeei de catre Rusia, anuntaClick.