Prajitura bizara inventata de japonezi. Ce se intampla daca nu este mancata in 30 de minute. Japonezii au inventat un nou tip de prajitura, care trebuie consumata in cel mult 30 de minute de la servire. Daca indicatia nu este respectata, prajitura se transforma, in peste jumatate de ora, intr-o baltoaca de apa dulce, potrivit Oddity Central. Prajitura cu orez care ca si cum ar fi un mare jeleu de apa, insa inventatorii sustin ca este o delicatesa. Aceasta a fost introdusa pentru prima data anul trecut, insa, la cererea clientilor, a fost reintrodusa, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

A stat sase ore cu mana in WC. Un barbat din Jianyang, privincia chineza Sichuan, a trecut prin clipe pline de agonie dupa ce bratul i-a ramas blocat intr-o toaleta. Chen Ho se afla intr-o baie publica si vorbea la telefon cand mobilul a alunecat si a cazut in WC. Barbatul si-a suflecat manecile si si-a bagat mana dupa telefon, dar bratul i-a ramas blocat acolo. Dupa sase ore, pompierii i-au scos bratul, care s-a umflat. Din nefericire, telefonul nu a mai putut fi recuperat, informeaza Click.

A fost dezvaluit "primul robot cu emotii", care te intelege cu adevarat. Poate fi cumparat din 2015. Compania japoneza SoftBank a anuntat joi ca va incepe sa vanda roboti umanoizi pentru uz personal, in februarie 2015, si va patrunde intr-un sector de activitate considerat vital pentru rezolvarea problemelor cauzate de insuficienta fortei de munca intr-o tara cu o populatie tot mai imbatranita. Robotii, inzestrati cu dispozitive folosite de industria telefoanelor mobile si de cea a internetului, pot fi utilizati ca bone, infirmieri, personal medical pentru situatii de urgenta si chiar insotitori pentru petreceri. Robotii vor fi pusi in vanzare cu pretul de 198.000 de yeni (1.900 dolari) si sunt capabili sa invete si sa exprime emotii, a precizat CEO-ul companiei nipone, Masayoshi Son, intr-o conferinta de presa. Potrivit Reuters, un prototip va fi prezentat in aceasta saptamana, urmand sa ii ajute pe clientii care se vor prezenta intr-unul dintre magazinele de telefoane mobile detinute de SoftBank in Japonia. Acest robot subtire, inalt cam de un metru, botezat "Pepper", l-a insotit pe Masayoshi Son la conferinta de presa si a raspuns intrebarilor ce i-au fost adresate de reporteri, cu o voce usor pitigaiata, de baiat preadolescent, scrie descopera.ro.

Povestea tanarului care are fetisuri cu pensionare: "Iubita mea are 90 de ani, dar nu-mi pot tine mainile departe de ea". Kyle Jones,un tanar de 31 de ani, din America, se mandreste cu faptul ca este fascinat de batrane, iubitele lui avand varste cuprinse intre 60 si 90 de ani. Tanarul spune ca adora sa intretina relatii sexuale cu ele, recunoscand ca in prezent are cinci iubite, toate peste 60 de ani, cea mai in varsta avand 91. El a povestit ca prima lui relatie de acest fel a fost la 18 ani, cand a avut o iubita de 50 de ani. Kyle Jones, din Augusta, Georgia, spune ca este intr-o relatie de peste cinci ani de zile cu Marjorie McCool, o pensionara de 91 de ani. Desi este de aproape treo ori mai mare decat el si mama lui are doar 50 de ani, tanarul a dus-o pe batrana sa-I cunoasca parintii, noteaza Libertatea.

Ai da 25 de lei pe un cub de gheata? Ultima fita in SUA! Compania Glace Luxury Ice Co a produs cubul de gheata perfect. "Cuburile perfecte", care costa 325 de dolari (1.046 lei) pachetul de 50 de bucati, sunt taiate din blocuri uriase de gheata, de 136 de kilograme, cu fete si unghiuri perfecte. Compania care le produce sustine ca ofera "minimum de dilutie", adica nu schimba gustul bauturilor. In schimb, asigura maximum de racire. Dar cel mai important este ca acestea ar contine mult mai putine impuritati si substante cancerigene decat cele pe care le putem obtine in congelator, scrie Click.