Un barbat a mancat inima rivalului sau in dragoste. Un barbat din Africa de Sud l-a ucis pe iubitul fostei sale prietene intr-un acces de gelozie. Atacatorul de 35 de ani, originar din Zimbabwe, fost gasit de politisti mancand din inima rivalului sau, folosind un cutit si o furculita. Victima se numea Mbuyiselo Manona si avea 62 de ani. Potrivit unui martor, echipajului de politie i-a fost frica sa intre pe proprietatea respectiva si a cerut intariri, noteazaEVZ.

Faze TariFoto: Colaj foto

Descoperire uimitoare in Londra. O echipa de televiziune a gasit milioane de dolari intr-o cutie de lemn. O echipa de televiziune din Marea Britanie, care filma intr-o cladire de apartamente din Londra, a facut o descoperire de zile mari. In timpul filmarilor, membrii echipei au dat peste o cutie de lemn in care se aflau mai multe teancuri de bani, echivalentul a 8,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Imediat dupa descoperire, oamenii au sunat politistii, care au luat banii pentru a-i autentifica. Acestia au arestat un barbat in varsta de 29 de ani, suspectat de spalare de bani si care a fost eliberat din inchisoare pe cautiune in august anul trecut, relateazastirileprotv.ro.

Ce a gasit un barbat in centrala termica dupa ce aceasta s-a stricat: Nu imi vine sa cred, erau zeci de mii. Un om de afaceri din Marea Britanie a fost uimit sa descopere in centrala termica un roi de albine urias in momentul in care aceasta a fost deschisa de un instalator. Mai mult, el a fost intepat dupa ce insectele au devenit recalcitrante. In prezent, dispozitivul este stricat si posesorul va fi nevoit sa plateasca reparatiile din propriul buzunar. Colin Burbridge, un barbat de 45 de ani, a chemat instalatorul dupa ce centrala termica pe care o cumparase de cateva luni s-a stricat. Cu toate acestea, el nu se astepta ca 15.000 de albine sa isi faca un stup chiar in interiorul ei. Mai mult, el a recunoscut ca nu a auzit pana atunci bazaitul insectelor deoarece acesta era acoperit de sunetul centralei. Ulterior, a cerut ajutorul a doi apicultori care au facut albinele sa se mute intr-un stup, scrieRTV.net.

A purtat corset nonstop timp de patru luni, pentru a-si micsora talia. Cum arata acum aceasta tanara. Penny Brown e atat de obsedata de trupul ei, incat a ajuns sa recurga la metode incredibile pentru a arata asa cum isi doreste. Inspirata de personajul de desene animate Jessica Rabbit, tanara s-a apucat sa poarte un corset pentru a-si micsora talia. Nimic neobisnuit pana aici. Doar ca, timp de patru luni, ea nu si-a mai dat jos corsetul decat atunci cand facea dus. Si asta nu e tot. Pentru a-si desavarsi look-ul si a semana perfect cu preferata ei, blonda de 25 de ani si-a facut doua operatii de marire a sanilor, iar in curand urmeaza a treia, noteazaClick.

E incredibil ce a nascut o catelusa. Medicii veterinari nu au mai vazut asa ceva. Totul s-a petrecut in Spania, unde un caine a nascut 6 pui perfect sanatosi. Nimic neobisnuit pana aici. Doar ca doi dintre ei au ceva iesit din comun: sunt verzi. La inceput stapanii nu au stiu ce sa faca, pentru ca nu se mai confruntasera niciodata cu asa ceva. S-au gandit sa-i spele, insa acest lucru nu a avut niciun efect. Ulterior au mers cu ei la un cabinet veterinar, pentru a afla ce se intampla. Medicii nu au gasit nicio explicatie concreta. Singurul lucru pe care l-au putut stabili a fost acela ca blanita lor pare verde din cauza unor bacterii de pe pielea catelusilor, scrieKanal D.

A terminat liceul la 10 ani şi vrea să devină cel mai puternic om din lume. Un băiat care locuieşte în statul american California, membru în organizaţia exclusivistă Mensa, a obţinut diploma de bacalaureat la vârsta de 10 ani, informează site-ul revistei People. Tanishq Abraham a devenit una dintre cele mai tinere persoane din lume care au absolvit liceul. Acest băiat, care locuieşte în oraşul Sacramento, a primit diploma de bacalaureat în cadrul unei ceremonii private, în prezenţa familiei şi a câtorva prieteni, duminică. El a primit, de asemenea, o scrisoare de felicitare din partea Casei Albe, potrivit televiziunii KXTV din Sacramento, scrieGandul.