Cum arata femeia care nu vrea sa faca sex niciodata. O femeie de 35 de ani din SUA se declara asexuala, spunand ca nu a intretinut niciodata relatii sexuale si nici nu are de gand. "Nu am facut sex niciodata si nici nu voi face vreodata", spune Julie Sondra Decker, care precizeaza ca si-a dat seama ca e asexuala inca de la varsta de 15 ani. Julie Decker vorbeste deschis despre faptul ca este asexuala, insa spune ca oamenii din jur nu o pot intelege. Femeia a fost amenintata cu moartea, iar unii barbati i-au spus ca ar merita violata, potrivit RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Trei tineri din China au fost protagonistii celui mai ciudat accident auto. In ce ipostaza i-au gasit politistii. Politistii din China au facut publice o serie de imagini care surprind momentele imediate ale unui accident rutier. Trei tineri au intrat cu masina intr-un copac. Trio-ul de tineri - doua fete si un barbat - s-au intalnit intr-o seara in Wenzhou, China, si au hotarat nici mai mult nici mai putin decat sa faca sex in grup in masina aflata in mers, potrivit Stirile Pro Tv.

Ce nebuna! A ramas cu vibratorul blocat in uretra, unde l-a bagat din greseala. O tanara a ajuns la Urgenta, dupa ce a ramas cu vibratorul blocat in uretra, dupa ce l-a bagat din greseala. Dr. Roger Goldenberg si sotia sa, asistenta Wendy Goldenberg, au avut parte de una dintre cele mai bizare experiente din cariera lor. Cei doi s-au trezit la camera de garda cu o tanara care acuza dureri groaznice, cauzate de un vibrator ramas blocat intr-un loc mai putin obisnuit, scrie Click.

A fost exmatriculata dupa ce a fost violata. Cum a ajuns o tanara din SUA in centrul miscarii pentru drepturile studentelor. O studenta din SUA a fost extramatriculata de la universitatea pe care o frecventa, dupa ce a marturisit ca a fost victima unui viol. Povestea ei a revenit in atentia publicului dupa aparitia unui articol controversat in WashingtonPost, anunta Stirile Pro Tv.

Care dintre noi dam mai bine la pedale in pielea goala? Toate orasele importante ale planetei au fost ieri in sabatoare nudista! S-a dat startul la a 8-a editie a Curselor Mondiale pe bicicleta in pielea goala. Cu sutele, biciclistii au renuntat la haine si au pornit la drum fara inhibitii pentru a protesta impotriva inmultirii masinilor care a dus la o lipsa de siguranta pe stazi a celor care calatoresc pe doua roti. 300 de oameni au invadat Los Angeles, potrivit Click.