Spalatul vaselor face sanii mai mari si totodata mai fermi. Cercetatorii germani sustin ca femeile care vor sani mai fermi si mai mari ar trebui sa spele mai des vase. Spalatul vaselor intrece astfel exercitiile obisnuite din sala de forta, pentru ca in timpul in care buretele de vase se plimba pe farfurii, toti muschii paieptului lucreaza perfect. Cea mai noua idee trebuie incercata de doamnele si domnisoarele nemultumite de marimea si fermitatea sanilor. Acest remediu este la dispozitia oricarei reprezentante a sexului frumos, insa trebuie sa aiba grija la o consecinta a spalatului excesiv. Cum doamna are nevoie de cat mai multe farfurii, tendinta este sa se indoape sotul cu cat mai multe si mai variate mancaruri, pentru a avea activitate, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Jucatorii Croatiei au intrat in silenzio stampa dupa ce paparazzii i-au prins dezbracati in piscina hotelului! Probleme mari pentru nationala Croatiei la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Jucatorii au refuzat sa mai discute cu jurnalistii dupa ce mai multe poze in care acestia apar dezbracati au aparut in presa. Jucatorii vor discuta cu presa doar la conferintele oficial dinaintea meciurilor, pentru a respecta protocolul FIFA. Imaginile surprinse in piscina hotelului din Bahia unde sunt cazati i-au scos din minti pe jucatori. Pozele au fost facute dupa meciul de deschidere de la Cupa Mondiala, infrangerea cu 3-1 in fata Braziliei. Dejan Lovren, Darijo Srna, Vedran Corluka si Luka Modric au aparut dezbracati in presa din Croatia, iar, contrar asteptarilor, erau foarte fericiti, anuntaCancan.

Incredibil ! Sunt gemeni, dar s-au nascut la o diferenta de 24 de zile. Toata lumea stie ca gemenii se nasc in aceeasi zi sau la cateva ore diferenta. Nu este si cazul lui Ronaldo si Alexandre. Mama lor, Lidalva Pinheiro, din SUA, a simtit ca i-a venit sorocul cand era insarcinata in numai 24 saptamani. Dupa primele contractii, femeia in varsta de 35 de ani, l-a nascut pe Alexandre, care a venit pe lume prea devreme. "Plangea, era minuscul, pur si simplu imi era frica de el cand mi l-au adus", a povestit Lidalva. In timp ce Alexandre era in centrul atentiei medicilor, colul ei uterin s-a inchis si contractiile s-au oprit. Medicii i-au spus ca ar putea sa nasca si pe cel de-al doilea copil in cateva ore, zile sau saptamani. Pana la urma, Lidalva Pinheiro da Silva a trebuit sa mai astepte inca 24 de zile inainte de a-l aduce pe lume pe Ronaldo, un nou nascut mult mai bine dezvoltat, informeazaClick.

Poveste incredibila! A restituit dupa 61 de ani o carte imprumutata de la biblioteca. Care a fost reactia bibliotecarului. Un barbat in varsta de 91 de ani, a restituit, cu o intarziere de 61 de ani, o carte pe care a imprumutat-o de la biblioteca Universitatii din Liverpool in 1953. Dat fiind ineditul situatiei, amenda de 4.500 de lire sterline datorata institutiei i-a fost anulata de bibliotecar. Ron Webster, fost asistent de cercetare la Universitatea din Liverpool, a imprumutat in 1953 cartea "Structure and Function in Primitive Society", de Alfred Radcliffe-Brown . Barbatul a pastrat-o pana cand a plecat la Londra, 61 de ani mai tarziu. Penalizarile stranse in toata aceasta perioada au ajuns la suma de 4.500 de lire sterline (5.650 de euro). "Toata lumea l-a prevenit pe Ron ca ar trebui sa plateasca o amenda importanta daca restituia cartea", a spus nepotul lui Ron Webster. In fata acestui gest neasteptat, bibliotecarul universitatii, Phil Sykes, a decis sa anuleze amenda, precizand in acelasi timp ca nu poate tolera restituirea tardiva a cartilor, dar ca a anulat amenda, cu "conditia ca domnul Webster sa aiba de aici inainte o conduita exemplara si sa restituie toate cartile la timp", scrieLibertatea.

Inghetata din oua de crocodil? E cea mai hranitoare din lume! Desi pare de necrezut, un restaurant din Davao City, Filipine, a scos la vanzare un sortiment de inghetata cu totul si cu totul neobisnuit. Este vorba de inghetata preparata din oua de crocodil! Creatorii noului desert, Dino si Bianca Ramos, spun ca ouale de reptila sunt mult mai hranitoare decat cele de gaina. Ei le procura de la parcul de crocodili din vecinatate, care creste reptilele pentru carne si piele. "Are gust si aroma exceptionala. Nu miroase a carne de crocodil", da asigurari Dino Ramos. O cupa de inghetata de crocodile costa 2 dolari (6,5 lei), anuntaClick.