Asa ceva nu s-a mai auzit in Romania. Un cocos "gay" cloceste oua. Un cocos de talie mica dintr-o gospodarie din comuna Gugesti, a cazut peste noapte closca, ceea ce i-a uimit pe proprietari. Povestea cocosului care sta closca pe cuibar si vrea sa devina "mamica" pentru puisori isi are radacinile undeva pe la inceput de mai. Ilie Gavrila, proprietarul cocosului, a vazut ca oratania din curtea sa da roata cuibarului si vrea cu tot dinadinsul sa cada closca, cum se spune la tara. Gospodarul a crezut, la inceput, ca acest cocos de talie mica doar se invarte pe langa puicute, pe care vrea sa le impresioneze. "Din luna mai am vazut ca se tot invartea pe langa cuibarul unde erau puiculitele. A stat cocosul o perioada pe langa ele si nu a mai vrut sa plece, s-a urcat el in cuibar...", scrie romaniatv.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Adevarul din spatele lacrimilor lui Serey Die! Cele mai mari ziare ale lumii au cazut intr-o farsa uriasa. A povestit totul pe net. Potrivit ziaristilor britanici de la Daily Mail, dar si a celor de la Guardian, "cu doua ore inainte de meciul din Grupa C a Mondialului din Brazilia, Serey Die ar fi aflat ca tatal sau a murit". Astfel, conform celor mai importante publicatii din Marea Britanie, acesta ar fi fost motivul pentru care Serey Die a fost filmat in timp ce plangea la intonarea imnurilor, inaintea meciului cu Columbia. Daily Mail, Guardian, precum si alte mari publicatii din toata lumea, Gazzetta dello Sport din Italia, O Globo din Brazilia sau Ole din Argentina au picat insa intr-o farsa pe internet, scrie Sport.ro.

Noua Miss SUA s-a facut de rusine! Unii s-au intrebat pe ce lume traieste. Noua Miss SUA Nia Sanchez (24 de ani) a fost acuzata in urma cu cateva zile ca a umblat cu smecherii pentru a putea concura din partea statului Nevada. Mai nou ea este din nou in centrul unui mare scandal, fiindca nu a stiut sa spuna care este capitala statului sau, Nevada. Ei i s-a pus miercuri aceasta intrebare in timp ce participa la un concurs radiofonic in cadrul The Todd Show. Nia locuieste si munceste in California si a fost acuzata ca si-a falsificat resedinta in Nevada pentru a putea castiga concursul de frumusete din SUA. Nia Sanchez a fost incoronata Miss America 2014 in ziua de 8 iunie, la a 63-a editie a concursului de frumusete, scrie Click.

Un deputat rus vrea sa interzica pantofii cu toc inalt! Femeile din Rusia ar putea fi nevoite sa opereze in viitorul apropiat o schimbare drastica in stilul lor vestimentar, daca propunerea unui deputat rus, care vrea sa interzica pantofii cu toc inalt, va fi acceptata. Oleg Miheiev, deputat din partea partidul de centru-stanga Rusia Dreapta, a trimis o propunere Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kazahstan, careia ii solicita sa impuna producatorilor de pantofi o dimeniune maximala pentru inaltimea tocurilor, dar si sa interzica pantofii cu talpa plata. Deputatul rus afirma ca pantofii cu toc inalt, tenisii, espadrilele si mocasinii sunt periculosi pentru sanatate. "Pantofii ar trebui sa aiba tocuri de doi pana la patru centimetri, sau cinci centimetri maximum...", scrie Libertatea.

Doi batrani, ramasi fara averea stransa intr-o viata, dupa ce o femeie le-a promis senzatii tari in dormitor. O femeie din Marea Britanie a fost condamnata la patru ani de inchisoare dupa ce a pacalit mai multi batrani cu varsta de 80 de ani. Rachel Carpenter, o femeie de 44 de ani, a convins doi batrani sa ii dea zeci de mii de lire promitandu-le in schimb favoruri sexuale, potrivit Mirror. Cu toate ca au ramas fara banii pe care i-au castigat pe parcursul unei intregi vieti, cei doi s-au ales doar cu faptul ca femeia le-a aratat sanii, promitandu-le ca vor putea face si sex. Mai mult, femeia le-a cerut bani imprumut, recunoscand ca ii va inapoia in cateva zile, scrie romaniatv.net.

Porno Washington Monument. Parintii tanarului artist au intra in pamant de rusine. Este vorba despre un elev de clasa a patra din Statele Unite care a facut un proiect pentru cursul de creativitate artistica. Problema insa este rezultatul final, pentru ca odata finalizat, profesorii i-au chemat parintii la scoala si i-au pregatit artistului o serie de sedinte la psihologul scolii. Uneori nu e chiar indicat sa incurajezi copii sa-si urmeze inclinatiile artistice. Cum de obicei cand un elev de clasa a patra incearca sa creeze o replica dupa Washington Monument, ca si parinte ar fi indicat sa arunci un ochi pe el, inainte sa-l prezinte profesorilor, pentru ca uneori chiar si neintentionat, perspectiva artistica a unui tanar de 10-11 ani, nu este una foarte realista, scrie Click.