Cel mai stupid mod de a obtine un abdomen plat. O reclama realizata in Japonia face furori pe internet de ceva vreme. Este vorba despre promovarea unui aparat care se presupune ca ar ajuta la tonifierea abdomenului. Numai ca protagonistul reclamei este surprins in ipostaze care de care mai stupide care nu duc nicicum cu gandul la exercitiile fizice necesare unui abdomen plat. Asa ca reclama cu pricina propaga ideea ca poti sa obtii un abdomen tonifiat oriunde ai fi, mai ales daca se intampla ca cazi pe spate din cauza unui accident improbabil, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mancare pe post de sevalet! Ce mai inventeaza lumea? Un artist german s-a gandit sa inlocuiasca banalul sevalet cu... mancare. Astfel a inceput sa picteze coribii, oameni, castele si pasari pe.. o bucata de ciocolata, paine, alune, felii de banane, oua de prepelita sau chiar foaie de ceapa si de ce nu, pe bomboane M&M. Ce opere de arta au iesit din mana talentata a artistului puteti viziona in galeria foto peLibertatea.ro.

Cu dispozitivul asta scapi de latratul cainilor. Un nou dispozitiv ne va scapa de enervatul latrat al cainilor. Daca mai ieri vecinii sustineau ca nu au cum sa-si aduca la tacere patrupedele, acum le putem pretinde sa ia masuri, pentru ca sa ne odihnim in liniste. Compania americana Hammacher Schlemmer vinde dispozitivul numit "Bark Deterring Ultrasonic Collar" cu suma de 39,95 de dolari. Este vorba de o zgarda electronica speciala care foloseste ultrasunete capabile sa aduca la tacere cainii mult prea latratori. Cand un caine care poarta o astfel de zgarda latra, un microfon capteaza sunetele, producand emiterea unor sunete care nu sunt audibile pentru oameni. Aceste sunete ii deranjeaza atat de mult pe catei, incat ii fac sa inceteze sa latre. In cele din urma, cainii asociaza latratul cu sunetele neplacute si prefera sa renunte pentru totdeauna la latrat, informeazaClick.

Caz halucinant in China: sufera de alcoolism la varsta de doar 2 ani! Vezi cat poate sa bea fara sa se imbete. Desi pare greu de crezut, cazul de mai jos este cat se poate de adevarat! Autoritatile din China se confrunta cu ceea ce pare a fi cel mai tanar alcoolic al tarii, un baietel care are varsta de doar 2 ani. Pe numele lui Cheng Cheng, micutul a gustat pentru prima oara alcool, mai exact vinul, la varsta de 10 luni. Mai mult, el a baut singur o sticla intreaga de bere atunci cand avea doar un an. Acum, la varsta de 2 ani, el tipa si plange daca parintii nu ii dau doza de alcool zilnica. Disperati, acestia fac toate eforturile pentru a-i indrepta atentia spre lapte si sucuri, insa fara prea mult succes. Medicii i-au avertizat ca, daca nu vor reusi acest lucru cat de curand, viata micutului este serios pusa in pericol, scrieKanalD.

Regina Elisabeta a vizitat platourile de filmare ale serialului "Urzeala tronurilor". Regina Elisabeta a II-a, impreuna cu printul consort Philip au vizitat locurile in care au fost filmate o mare parte din scenele unuia dintre cele mai urmarite seriale ale momentului. "Urzeala tronurilor" este considerat unul dintre cele mai de mari productii TV din Europa. Primele patru sezoane s-au bucurat de un real succes obtinand incasari de aproape 140 milioane de dolari si creand peste 6.500 de locuri de munca in aceasta tara. In afara de Irlanda de Nord, filmarile acestui serial se realizeaza in alte trei state europene, respectiv Islanda, Croatia si Malta, anuntaLibertatea.

21 de lucruri pe care trebuie sa le faci dupa ce ai terminat liceul. Vara de dinaintea primului an de facultate reprezinta granita dintre anii copilariei si viitorul adult, profesionist si de asta trebuie sa profiti la maximum de ea. Este momentul in care esti pe jumatate copil, pe jumatate adult, deci liber sa faci ce vrei, dar cu finantarea parintilor. Ai scapat de bac, admiterea la facultate a trecut si ea, asa ca acum parintii sunt dispusi sa-ti indeplineasca orice fantezie. Profita de libertate si fa lucruri pe care nu ai avut curajul sau timpul de a le face pana acum, scrieLibertatea.