Suedia fierbe: viitoarea Regina este o fosta stripteuza. Imaginile care au revoltat milioane de oameni. Scandal in familia regala din Suedia! Printul mostenitor Carl Philip vrea sa se insoare cu fosta dansatoare la bara, Sofia Hellqvist, cu care s-a logodit vinerea trecuta. "O stripteuza sexy in familia regala din Suedia", scriu cu litere de-o schioapa, ziarele suedeze, citate de cotidianul spaniol "El Norte de Castilla". Mostenitorul tronului suedez, printul Carl Philip (35 de ani) a cerut-o de nevasta, vineri, cu Sofia Hellqvist (29 de ani), dupa 4 ani de relatie. Al treilea in linia de succesiune la tron, printul a trecut peste oprelistile familiei si face nunta in vara anului viitor cu fosta dansatoare la bara. "Sofia a raspuns "da" la intrebarea daca vrea sa-si petreaca tot restul vietii cu mine", a declarat printul, conform Daily Mail. La randul ei, focoasa bruneta a marturisit: "Am primit inelul in aceasta dimineata", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu vedeti dublu! Turnul Eiffel are un frate geaman. Cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la construirea turnului Eiffel, o companie producatoare de mobila din Franta a construit o replica a celebrului obiectiv turistic din Paris. Replica amplasata in apropierea originalului a fost realizata din mobilier de exterior, mai precis din scaune. Producatorul de mobila Fermob a tinut sa marcheze in acest fel o dubla aniversare, a turnului Eiffel si a unui model de scaun de exterior, denumit Bistro, lansat tot in urma cu 125 de ani si care a devenit de atunci extrem de popular pe terasele din intreaga lume. Cu o inaltime de aproape 15 metri, replica e alcatuita din 324 de scaune rosii, o trimitere la inaltimea celebrului turn, de 324 de metri. Micul "turn Eiffel" va fi dezasamblat pe 7 iulie si mutat intr-un alt loc din Paris, anuntaLibertatea.

Inregistrare soc! "Si-a taiat penisul si a sarit de la balcon!" Ce a patit un celebru cantaret dupa asta intrece orice imaginatie. Momentul in care un cunoscut rapper s-a aruncat de la balcon dupa ce si-a taiat penisul a fost surprins pe o inregistrare telefonica, data astazi publicitatii. Un prieten a sunat disperat la 911, iar pe fundal se aud urletele artistului. In luna aprilie a acestui an, rapperul Christ Bearer, cunoscut dupa ce a colaborat cu una dintre cele mai faimoase trupe de din Statele Unite, Wu-Tang Clan, s-a aruncat de la balconul locuintei sale, dupa ce si-a taiat penisul. In momentul in care a sarit in gol de la etajul doi, barbatul a fost vazut de un prieten care a alartat imediat serviciul unic de urgenta 911, informeazaCancan.

Chinezii construiesc cel mai inalt turn din lume: va avea un kilometru. Cu o altitudine de 1 kilometru, cel mai mare dintre cele doua turnuri Phoenix, a caror constructie este planificata pentru Wuhan, capitala provinciei Hubei din China, va fi cel mai inalt turn din lume. La mai putin de un an dupa ce au oprit constructia turnului care, la 838 de metri inaltime, urma sa bata recordul mondial de altitudine, arhitectii au dezvaluit planuri mai mari pentru China, relateaza CNN. Potrivit firmei britanice Chetwood Architects, turnurile Phoenix, care vor fi gata in 2017/ 2018, vor avea un design futurist si prietenos cu mediul inconjurator, iar unul dintre aspectele care vor fura toate privirile va fi culoarea lor: roz. "Reflecta culorile spectaculoase ale apusului in zona", explica arhitectul Laurie Chetwood, scrieClick.

Criza de sperma in Marea Britanie! Englezii sunt obligati sa recurga la importuri. Marea Britanie se confrunta cu o criza majora de sperma, multe clinici de fertilitate fiind nevoite sa foloseasca sperma de o calitate inferioara sau din import pentru a satisface cererea. Doctorul Allan Pacey, presedintele Societatii Britanice de Fertilitate, avertizeaza ca femeile care urmeaza tratamente de fertilizare ar putea fi supuse unor proceduri mai periculoase, daca este folosita sperma de calitate inferioara. Se pare ca principala cauza a scaderii numarului de donatori de sperma a fi eliminarea dreptului la anonimat, care s-a produs in 2005. Desi cererea pentru donatori de sperma a scazut in ultimii ani, datorita progreselor in domeniul tratarii infertilitatii barbatilor, clinicile de fertilitate din Marea Britanie sunt nevoite sa apeleze la importuri semnificative, anuntaLibertatea.