Cea mai noua moda in materie de fotografii la nunti. Mireasa si domnisoarele de onoare in fundul gol. Nunta este un moment special, iar miresele incearca pe cat posibil sa iasa din tiparele clasice ale sedintelor foto. Astfel s-a creat un trend prin care miresele si domnisoarele de onoare vor sa faca ceva deosebit, care nu o sa poata fi aratat copiilor sau nepotilor. Lumea este inca impartita cand vine vorba de acceptarea noului curent artistic pornit de miresele plictisite de tiparele clasice ale sedintelor foto de nunta. Daca barbatii apreciaza noile ipostaze, doamnele sunt putin conservatoare. Singurul lucru cert este ca aceste fotografii o sa stea in sertar dupa nasterea copiilor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ea este Venus, pisica cu doua fete! Asa ceva nu ai mai vazut pana acum. Datorita unei erori genetice numita chimerism, felina are doua fete. Mai exact, o parte este o culoare, iar cealalta parte are alta culoare. Ochii ei sunt de asemenea diferiti: unul verde si altul albastru. Stapanul ei este mandru de Venus care zice el ca este foarte cuminte, nu strica mobila si este extrem de jucausa. Aspectul ei fizic inedit a transformat-o intr-o mica vedeta pe net, anuntaKanalD.

Ce face americanul cand prinde o mega-promotie? Cumpara tot stocul magazinului. Este foarte tentant cand gasesti un produs aflat in promotie sa cumperi mai mult decat este necesar, dar Tyler a uimit angajatii unui supermarket din Publix, Statele Unite. Tanarul le-a lichidat stocul la Sun Drop, o bautura carbogazoasa, pentru care a platit 6 centi per sticla. A fost nevoie de 3 masini mari pentru a transporta toate cele 600 de sticle de suc acasa. Valoarea totala a achizitiei s-ar fi ridicat in mod normal in jurul sumei de 935 de dolari daca nu se aplica discountul. Aflandu-se in promotie, Tyler a achitat in total doar 34 de dolari. In momentul de fata le are depozitate acasa la un prieten, mai detine 70 de sticle in camera lui si inca 70 in garaj pentru musafiri, informeazaClick.

De ce au barbatii sfarcuri? Explicatia oamenilor de stiinta. Explicatia este foarte interesanta si ar putea sa-i dezmageasca putin pe unii barbati. Faptul ca ei au mameloane este dovada ca, la inceput, orice fetus apartine de fapt sexului feminin. Abia dupa 60 de zile de dezvoltare, embrionii care au un cromozom Y devin influentati de hormonul testosteron, care schimba activitatea genetica a celulelor si modifica astfel si dezvoltarea organelor genitale si a creierului. Dar, in acest moment, celulele care vor forma sfarcurile sunt deja in embrion, iar aparitia acestor caracteristici este inevitabila. Totusi, spre deosebire de alte mamifere, barbatii au nervi si vase de sange in zona mameloanelor, iar intrebarea este de ce, scrieDescopera.ro.

Cele mai ciudate specii de animale fara par! Le recunoasteti? Nu doar oamenii se confrunta cu problema caderii parului, ci si necuvantatoarele. Acestea fiind afectate de diferite boli sau de varsta inaintata. Din fericire, animalutele nu par sa sufere atat de rau de pe urma caderii parului. Va prezentam cateva imagini amuzante cu diferite specii de animale care se confrunta cu aceasta problema, anuntaClick.