Cel mai ciudat loc de munca? Ce talent are un american, angajat la NASA. Americanul George Aldrich lucreaza la NASA desi nu este expert in nave spatiale sau cosmos, insa are un talent cu adevarat nebosinuit, gratie caruia a fost angajat la una dintre cele mai prestigioase institutii din Statele Unite. George este angajat sa miroasa toate obiectele care vor ajunge, la un moment dat, in spatiu, aceasta masura fiind una de protectie la adresa astronautilor. Continuarea pe StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

A vrut sa impresioneze o femeie, dar a ajuns sa semene cu o piesa de lego! Wu Lei, un barbat in varsta de 54 de ani, a mers la o frizerie si a cerut o coafura unica, pentru a impresiona o tanara de 23 de ani care-i refuzase avansurile. Iar frizerul... l-a ascultat. Doar ca, ceea ce a iesit nu a fost deloc pe placul clientului. Si nici pe cel al tinerei pe care a dorit sa o cucereasca. Fata sustine ca frizerul si-a batut joc de barbat si ca l-a facut cu o... piesa lego, noteaza Click.

A facut sex oral cu 24 de barbati! Cum a fost rasplatita. O turista britanica a le-a facut sex oral unor barbati din Spania. Femeia le-a facut asta celor 24 de "norocosi" pentru o singura bautura gratuita. Uita de Campionatul Mondial! Noua competitie care este acum pe val in Europa este "Mamading" si implica sexul oral in schimbul unor bauturi gratuite. Este un fel ce concurs. Scopul este sa faci cat mai multe partide de sex oral in cel mai scurt timp cu putinta, scrie Feminis.ro.

Un selfie a adus-o pe o romanca pe prima pagina a presei din Marea Britanie. Gina Mihai, o romanca in varsta de 34 de ani din Scurtesti, judetul Buzau, a ajuns in presa britanica. Femeia sustine ca bunica ei moarta si-ar fi facut un selfie cu telefonul si i-ar fi transmis un mesaj din mormant. "Cand am deschis telefonul m-am ingrozit. Era o poza cu bunica mea moarta. Era o fotografie ciudata, in ceata. La gatul bunicii mele parea sa fie incolacit un sarpe", a declarat femeia, potrivit StirileProTv.ro.

Incredibil! A nascut in timp ce conducea si nu s-a oprit din mers nicio secunda. O femeie din Idaho, America, a nascut in timp ce conducea spre spital. Si nu s-a oprit nicio secunda pentru a aduce bebelusul pe lume. Shawna Uriguen (29 ani) a inceput sa aiba contractii din ce in ce mai dese, dar suportabile, asa ca s-a urcat in masina si s-a decis sa mearga la spital. Pe drum, ea a vorbit tot timpul cu logodnicul ei, iar la un moment dat, in timpul conversatiei, a nascut, aflam din Click.

Asa ceva nu ar trebui sa existe. Cea mai proasta dansatoare din istorie s-a facut de ras pe net. Internetul este plin de clipuri cu dansuri care mai de care mai ridicole, dar domnisoara din imaginile de mai jos parca bate orice record. Desi este evident ca nu are calitati, tanara are o ambitie feroce sa o imite pe Beyonce. Ce a iesit o transforma in cea mai ridicola dansatoare si te va face sa razi cu lacrimi, scrie RTV.net.