Guvernul statului Chile recunoaste oficial existenta unui OZN! O agentie din cadrul guvernului din chilian a publicat un raport care analizeaza doua fotografii cu un OZN surprins deasupra unei mine de cupru tara sud-americana. Fotografiile au fost realizate deasupra minei Collahuasi si arata un obiect zburator neidentificat, la o altitudine de 4.200 de metri, intr-un platou al muntilor Anzi, in nordul indepartat al statului Chile. Imaginile au fost analizate de Comite de Estudios de Fenomenos Aereos Anomalos (Comitetul pentru Studierea Fenomenelor Aeriene Anormale - CEFAA), din cadrul Fortelor Aeriene din Chile. Patru ingineri, care lucrau la mina din Collahausi au observat obiect in forma de disc care s-a apropiat incet si a fost prezent pe cer mai mult de o ora. Obiect nu a facut niciun zgomot. Fotografiile au fost realizate de unul dintre ei cu un aparat Kenox Samsung S860, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat i-a oferit marijuana lui Barack Obama! Cum a rectionat presedintele Americii. Marijuana este legala in mai multe state din SUA, iar presedintele Americii, Barack Obama, a simtit pe pielea lui ce inseamna acest lucru. Un barbat s-a oferit sa-i dea ceva de fumat. Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din Denver, statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN. "Vreti sa fumati asa ceva?", l-a intrebat un barbat pe Barack Obama, marti seara, intr-un bar din Denver, unde consumul de marijuana este reglementat. Barack Obama a inceput sa rada, dar a refuzat, anuntaCancan.

Insula orgiilor sexuale. Locul unde englezoaicele fac sex incontinuu cu cine apuca. Insula Mallorca din Spania este cunoscuta ca fiind insula dezmatului pentru tinerii englezi. Acolo au loc adesea orgii sexuale intre oameni care nu se cunosc. In urma cu cateva zile, o adolescenta de 18 ani de origine britanica a facut furori intr-un club de noapte din Mallorca, unde a facut sex cu 24 de barbati in doar doua minute si treizeci de secunde, potrivit evz.ro. Cel mai vizitat club din zona se numeste Magaluf, unde tinerele fac sex in vazul tuturor. Localnicii sunt obisnuiti cu scenele vulgare ale fetelor, care vin special pe insula pentru a se delecta cu mai multi barbati, informeazaRTV.

I s-a intors stomacul pe dos cand a vazut ce continea un burger pe care si-l comandase de la fast food. O barbat din Australia si sotia acestuia s-au declarat scarbiti de ceea ce au gasit intr-un burger pe care il cumparase de la un restaurant fast food. Doi soti din Australia sustin ca au comandat burgeri de pui de la un drive in din orasul unde locuiesc. Perechea sustine ca a avut un soc in momentul in care au muscat din mancare. Carnea era cruda, ceea ce i-a scrabit instantaneu. Pentru a demonstra acest lucru, sotii Parsons au facut cateva fotografii incriminatoare. "Ne-a socat, nu vom mai manca de aici", au declarat acestia pentru Daily Mail. Indignati, clientii s-au plans conducerii lantului de restaurante fast food. Reprezentantii restaurantului s-au scuzat si i-au rugat pe soti sa vina cu burgerul pentru a li se da alt produs in schimb. Clientii au refuzat, scrieKanalD.

Obligate sa faca sex cu teroristii. Fanaticii care lupta pentru crearea unui stat islamic in Irak si in Levant au impus o lege noua in teritoriile cucerite: femeilor necasatorite li se cere sa-i satisfaca sexual pe teroristi, pentru a participa astfel la Jihad! Potrivit presei arabe, citata de cotidianul german Bild, islamistii au impanzit localitatile cucerite in nordul Irakului cu afise prin care cer familiilor sa le puna la dispozitie fiicele nemaritate. Acestea sunt obligate sa intretina relatii sexuale cu teroristii, participand astfel la Jihad (n.r. - razboiul sfant). Propaganda islamistilor pretinde ca orice femeie care va refuza sa se comporte ca o sclava sexuala va incalca dorinta divina si va fi pedepsita cu bataia sau chiar cu moartea, anuntaLibertatea.