A ajuns la spital cu un cutit infipt in cap. Cum a fost posibil sa supravietuiasca. O femeie a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost gasita de catre fiica ei cu un cutit infipt in cap. Intamplarea a avut loc in China, in provincia Jilin. "Am auzit o bufnitura si am gasit-o pe mama prabusita pe scari, cu un cutit in cap. Era intr-o balta de sange", a declarat fata victimei, potrivit metro.co.uk. In mod surprinzator, femeia a supravietuit si este acum intr-o stare buna, iar operatia prin care i-a fost indepartata lama din craniu a fost un succes. "Lucrul cel mai uimitor este faptul ca, in momentul in care a ajuns la spital, este ca era lucida, putea sa mearga si sa vorbeasca", a spus medicul care a ingrijit-o pe femeie. Din pacate, operatia si tratamentul femeii au costat foarte mult, astfel ca sotul si fiica femeii vor fi nevoiti sa-si vanda casele pentru a plati facturile de la spital, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Hotnews

A castigat 1 milion de lire la loterie insa a fost nevoit sa imparta banii cu seful sau! Cum s-a ajuns la una ca asta. Un chelner a trait cea mai mare bucurie din viata sa in momentul in care a aflat ca a castigat 1 milion de lire la loterie. Ce s-a intamplat a doua zi dupa asta l-a lasat fara cuvinte. A fost nevoit sa imparta suma cu seful lui. Fatih Ozcan servea la un restaurant din York si visat sa aiba un teanc ce bani pe care sa ii fluture in fata sefului sau, in momentul in care s-a decis sa mearga la loterie si sa puna un bilet. In ziua urmatoare, Ozcan si-a convins seful sa il imprumute cu 9 lire si a intrat intr-un supermaket de unde a cumparat biletul norocos. Numerele pe care le-a visat i-au adus un castig de 1 milion de lire, insa seful sau i-a cerut jumatate din bani in momentul in care a aflat ca acesta a castigat. Cei doi au ajuns in instanta, iar seful sau a avut castig de cauza. Turcul trebuie sa imparta acum suma castigata cu patronul restaurantului la care lucra, anuntaCancan.

A lasat sexul pentru biserica! Povestea prostituatei care l-a gasit pe Iisus si conduce o organizatie religioasa. O fosta prostituata din Las Vegas a reununtat la meseria ei dupa 16 ani si acum conduce o organizatie non-profit religioasa. Ea a vorbit despre pericolele prostitutiei si cum l-a gasit pe Iisus. Annie Lobart, in varsta de 46 ani, a fondat organizatia "Hookers for Jesus" (Curve pentru Iisus),care le ajuta pe femeile din industria sexului si ofera protectie fostelor prostituate din Las Vegas. Femeia, care si-a pierdut virginitatea la 18 ani, a povestit ca a fost un copil foarte cuminte, dar viata ei s-a schimbat radical atunci cand iubitul ei i-a recunoscut ca lucreaza ca peste si a introdus-o in lumea prostitutiei, informeazaClick.

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru o femeie celebra! Presedintele rus Vladimir Putin nu ezita sa se dea in spectacol atunci cand are ocazia. Acesta a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, una dintre cele mai frumoase sefe de stat din lume. Vladmir Putin a efectuat o vizita in Buenos Aires, in cadrul turneului in America Latina, care a mai inclus vizite in Cuba si Brazilia. La intalnirea de la Palatul prezidential din Buenos Aires, Vladimir Putin a fost fotografiat in timp ce canta la acordeon, iar presedinta Argentinei il aplauda incantata. Cei doi lideri pareau relaxati si se simteau bine unul in compania celuilalt, potrivit Daily Mail. Vladimir Putin si Cristina Kirchner au avut discutii privind investitiile ruse in Argentina si referitor la incheierea unui acord in domeniul energiei nucleare, scrieLibertatea.

Unde s-a gandit un cuplu sa faca sex, ziua-n amiaza mare. Au fost arestati pe loc. Doi tineri din Delaware, SUA, au fost arestati pentru comportament indecent si expunere indecenta, dupa ce au fost prinsi in timp ce faceau sex pe... un acoperis. Cei doi au mers la un restaurant nu pentru a-si potoli foamea, ci pentru a-si stapani poftele instinctuale. Potrivit unul purtator de cuvant al politiei din orasul respectiv, cei doi au incercat sa faca amor pe acoperis, dar cand si-au dat seama ca sunt vazuti de politisti, au intrat intr-un apartament. Acolo, au fost arestati si isi asteapta acum pedeapsa, dupa gratii, anuntaClick.