Socant! Un barbat insurat de 10 ani a descoperit ca e femeie. Descoperire socanta in provincia Zhejiang din China, unde un barbat casatorit ce suferea de dureri stomacale si urinari cu sange a aflat la medic ca este de fapt o femeie cu dureri menstruale. Dupa un control amanuntit, doctorii au fost socati sa constate ca barbatul de 44 de ani avea organe de reproducere feminine, dar si un penis. Barbatul sustine ca a avut o viata sexuala normala cu sotia sa, timp de 10 ani, potrivit RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un selfie era sa ii coste viata. Ce a patit un cuplu pe o plaja din Cancun chiar in momentul in care au vrut sa se pozeze. Doi tineri aflati in vacanta in Cancun, Mexic, nu vor uita niciodata momentul in care au dorit sa faca un selfie pe plaja. Desi autoritatile i-au rugat pe turisti sa se retraga la hotel pentru ca o furtuna se apropie, cuplu a ignorat avertismentul, anunta Stirile Pro Tv.

Sustine ca nu a mai dormit de 41 de ani. Thai Ngoc, un barbat in varsta de circa 71 de ani din Vietnam, sustine ca nu a mai dormit de la 30 de ani, cand s-a imbolnavit de febra. Totul a inceput in 1973. De atunci, barbatul spune ca nu mai reuseste sa adoarma pentru mai mult de cateva minute, aflam din Gandul.

Aproape sa fie linsat dupa ce a intrat cu masina intr-o procesiune "zombie". La San Diego, soferul unei masini a fortat trecerea printre participantii la o procesiune "zombie", care bloca strada. A lovit cativa oameni, dar nici unul nu se afla in stare grava. Insa fani costumati si machiati astfel incat sa semene cu asa-zisii "morti vii", din benzile desenate, s-au infuriat si au vrut sa-l linseze pe sofer, potrivit Stirile Pro Tv.

Infiorator! Vor sa-si omoare fetita de 10 ani. Motivul este halucinant. Crimele de onoare pe care le comit familiile din Afganistan au facut inconjurul lumii, iar o noua astfel de atrocitate este pe cale de a fi comisa. O fetita in varsta de doar 10 ani a fost condamnata la moarte de propria familie. Motivul? Le-a patat onoarea, dupa ce a fost violata in repetate randuri de un mullah, scrie RTV.net.