Reactia incredibila a unor barbati, dupa ce mananca ciocolata pentru prima data.Ceea ce pentru multi dintre noi este ceva absolut normal, pentru alte persoane pare un miracol. Ciocolata este, pentru sute de milioane de oameni, desertul preferat. Accesibila ca si pret, se gaseste peste tot, sub diverse forme, iar cei care o comercializeaza obtin venituri inimaginabile. Desi pare greu de crezut, cei care nu au gustat niciodata o ciocolata sunt exact cei fara de care obtinerea ei ar fi imposibila: muncitorii de pe plantatiile de cacao. Acestia nu stiu cu exactitate ce se produce din boabele de cacao pe care le obtin cu sudoarea fruntii, iar reactia lor atunci cand gusta, pentru prima data, o ciocolata, e remarcabila, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fata cu cap de extraterestru a socat lumea intreaga! Cum arata acum dupa operatie.Fata din India care a impresionat intreaga lume prin cazul ei dramatic zambeste in sfarsit pentru prima data in viata ei. Roona Begum a fost prezentata in intreaga lume ca "fata cu cap de extraterestru". Micuta a ajuns anul trecut la spital cu un caz extrem de grav de hidrocefalie, capul ei ajungand sa fie de 3 ori mai mare decat in mod normal. Doctorii vor acum sa o mai opereze o data pentru a ii reduce si mai mult dimensiunile capului, anuntaKanalD.

Cum arata cea mai grasa dansatoare la bara din lume. 114 kilograme de energie vie.LuAyne Brown, o americanca in varsta de 29 de ani, face striptease la bara in ciuda faptului ca are o greutate de 114 kilograme. Astfel, ea este considerata cea mai grasa dansatoare din lume, lucru cu care se mandreste. Inedit este faptul ca femeia este mama a doi copii si face striptease la bara de peste opt ani. Sotul sau, Will Brown, o sustine si o admira pentru alegerea acestei meserii, potrivit Mirror. "Will iubeste cum dansez. Mereu am avut forme. Nu o sa las greutatea sa ma impiedice sa fac ceea ce iubesc. Mereu am vrut sa incerc, dar ma ingrijora ceea ce aveau oamenii sa creada. Dar cand am venit la prima lectie si toata lumea purta pantaloni scurti si tocuri, indiferent de dimensiunile pe care le aveau, m-am simtit mai bine", a declarat ea intr-un interviu, informeazaRTV.

Extremistii din Irak si-au deschis agentie matrimoniala.Statul Islamic din Irak si Levant (ISIL) si-a facut agentie matrimoniala pentru a recruta neveste pentru luptatorii jihadisti. Gruparea extremisa si-a deschis un birou in nordul Siriei, in provincia Aleppo, unde femeile singure sau vaduvele doritoare se pot inregistra, lasandusi adresele unde pot fi gasite. Apoi, luptatorii ISIL se duc la familiile acestora pentru a face o oferta oficiala de casatorie. Mai mult, cuplurile proaspat casatorite primesc apoi si cadoul de nunta: un tur cu autobuzul in Siria si Irak, scrieLibertatea.

S-a dus la doctor pentru ca il durea stomacul si a descoperit ca e femeie.Un barbat s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar nu se astepta la o asa surpriza: medicii au descoperit ca, de fapt, avea dureri provocate de ciclu si ca e si femeie. Barbatul de 44 de ani a lasat medicii dintr-un spital din China cu gura cascata cand a venit pentru un control medical. Ei au descoperit ca barbatul avea organe de reproducere feminine, pe langa penis,care l-au ajutat sa aiba o casnicie fericita in ultimii zece ani. Dupa ce au facut o tomografie, doctorii au vazut organele reproductive. O analiza amanuntita a relevat ca barbatul e de fapt femeie, cel putin genetic. Persoanele intersexuale pot fi genetic femei, dar psihologic barbati. Unele persoane sunt hermafrodite si produc atat ovule, cat si sperma. Cei care doresc pot sa urmeze un tratament, dar medicii au spus ca e prea tarziu pentru barbatul in cauza, pentru ca nu are efect decat asupra tinerilor, anuntaClick.