Copil de patru ani, marcat cu semnul diavolului. Doctorii nu au nicio explicatie pentru aparitia de pe piele. Mama unui copil de patru ani din Marea Britanie a descoperit ca fiul ei are un semn ciudat in piept, insa cu toate ca a cerut ajutorul doctorilor, nu exista inca o explicatie plauzibila pentru modul in care a aparut. Samuel, un copil de doar patru ani din Marea Britanie, este acuzat ca este marcat cu semnul diavolului din cauza unei figuri geometrice complexe ce i-a aparut in piept. Cu toate ca mama sa a cerut ajutorul medicilor pentru a descoperi cauza semnului bizar, nicio explicatie pertinenta nu a fost oferita pana acum, potrivit The Sun. Cu toate acestea, dupa ce fotografia a aparut pe internet, multe persoane au inceput sa explice ca acesta ar fi semnul Satanei. Cazul baiatului a creat isterie in Marea Britanie, numeroase publicatii acuzand The Sun pentru materialul publicat, scrieRTV.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Te inteapa tare inima? Ti-o repara sexy-doctorita! Are 23 de ani, e de profesie cardiolog si o cheama Maja Pavlovic. Tanara sarboaica din Cacak a castigat recent un concurs international de bikini in Spania. Cand s-a intors la cabinet, Maja le-a pregatit o megasurpriza pacientilor: a inceput sa ii consulte imbracata numai in costum de baie. In felul acesta, barbatii cu tensiune mica se vindeca miraculos de cum intra pe usa cabinetului. Chiar daca tanara Maja nu este inca doctor 100%, pentru ca mai are de dat cateva examene la Universitatea de Medicina din Kragujevac, ea nu duce lipsa de pacienti. Pana si barbatii cu inima sanatoasa-tun i-au luat cu asalt cabinetul si se lasa ascultati cu stetoscopul, doar-doar doctorita ii mai cheama inca o data, anuntaClick.

N-o sa-ti vina sa crezi ce metoda scarboasa a ales acest tanar pentru a-si cere iubita in casatorie. Un tanar a crezut ca surpriza ce avea sa i-o faca iubitei sale, o va bucura enorm, insa realitatea a fost cu totul alta. Tanarul din imagine a vrut sa faca o atmosfera de neuitat atunci cand si-a cerut iubita in casatorie. Si a ales un cadru destul de inedit pentru a face acest lucru. Astfel, el s-a gandit sa scrie pe porcii din curtea sa cele doua cuvinte magice care aveau sa o dea gata pe tanara. Insa, cand a vazut una ca asta, fata nu doar ca a fost scarbita, dar s-a si infuriat de gestul tanarului pe care l-a catalogat drept badaran si lipsit de imaginatie, informeazaKanalD.

Blondina asta se da luptatoare in estul Ucrainei. Aparitie uimitoare printre separatistii prorusi din estul Ucrainei. Jurnalistii straini au fotografiat o tanara atragatoare, imbracata lejer, in blugi si maiou si incaltata cu slapi roz, care, purtand o arma Kalasnikov pe umar, se da mare razboinica pentru binele Rusiei. Conform presei internationale, blondina, a carei identitate nu a fost facuta publica, isi petrece zilele alaturi de rebelii prorusi, in orasul Petrovschi, si merge cu ei in recunoastere, ba chiar ii legitimeaza pe strainii care trec prin zona. Sute de familii se dau de ceasul mortii pentru a recupera cadavrele celor dragi, care au disparut in urma cu doua saptamani, dupa ce aeronava Malaysia Airlines a fost doborata de rebelii prorusi. 298 de oameni, printre care si romanul Andrei Anghel, si-au gasit sfarsitul atunci, iar resturi umane se gasesc inca pe campul din estul Ucrainei, scrieLibertatea.

Videochat cu final neasteptat: ce surpriza a avut un barbat in fata calculatorului. Industria videochat-ului lanseaza "noi talente", pe zi ce trece! Doua tinere au devenit extrem de populare pe Internet, din cauza unui mic detaliu, din timpul sesiunii de videochat. Semi-dezbracate si detreminate sa-i convinga pe clienti ca merita sa petreaca timpul in compania lor, doua tinere au apelat o noua strategie! In loc sa delecteze privirile barbatilor cu formele lor apetisante, intr-o maniera cat mai senzuala, cele doua au si-au facut de cap, fara sa mai tina cont de dorintele clientilor, anuntaRTV.