A salvat de la moarte 160 de sinucigasi tinandu-i de vorba pana uitau sa se omoare. Timp de 50 de ani, Don Richie a salvat de la moarte nici mai mult nici mai putin de 160 de oameni. Cu totii ii sunt acum recunoscatori. Omul a ales intentionat sa-si faca o casa foarte aproape de o stanca numita "Abisul", unde veneau des oameni pentru a se sinucide aruncandu-se in gol. Don Richie a dorit sa locuiasca acolo pentru a-i ajuta pe sinucigasi si a le reda o speranta, cat de mica. Asa se face ca, atunci cand cineva venea la stanca cu intentia de a se arunca in gol, omul se indrepta spre respectivul, ii zambea si incepea sa-l tina de vorba. Barbatul se trezea in fiecare zi foarte devreme si primul lucru pe care il facea era sa se uite la fereastra, sa vada daca e cineva care se apropie prea mult de stanca, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Secretara Parlamentului elvetian, diva porno. Parlamentul din Elvetia a lansat recent o ancheta de amploare, dupa ce a iesit la iveala faptul ca una dintre secretarele institutiei s-a pozat in ipostaze fierbinti chiar in birourile federale, iar imaginile le-a postat pe Twitter. Femeia, ale carei nume si varsta nu au fost dezvaluite, a adunat, in cateva ore de la postarea fotografiilor pe reteaua Twitter, nu mai putin de 11.000 de fani. Insa, spre ghinionul ei, unul dintre admiratori a recunoscut fundalul din unele imagini, realizand ca sedinta foto sexy a fost facuta in Palatul Federal din Berna. Cladirea, proiectata de arhitectul Hans Auer in urma cu 162 de ani, gazduieste cele doua Camere ale Guvernului elvetian. Femeia a declarat pentru ziarul elvetian Neue Zurcher Zeitung ca nu crede ca a incalcat vreo lege, anuntaLibertatea.

Vei avea cosmaruri, garantat! Cum se produc crenvurstii pentru hot dog. Intr-un abator nu se pierde absolut nimic si prin urmare orice animal este prelucrat indiferent de varsta lor. Este si cazul purcelusilor mici, care nu primesc o sansa si sunt tocati marunt chiar daca corpul lor este intreg. Unul dintre cele mai consumate alimente la nivel mondial are un mod barbar de fabricare care daca sunteti consumatori de crenvursti este de preferat sa nu urmariti clipul de mai jos. Purcelusii sunt tocati cu ajutorul unor utilaje foarte mari fara sa le fie indepartate capul si organele, iar pasta rezultata umple membrana care da forma acestui semipreparat, informeazaClick.

Ea este femeia careia i-au crescut sanii de noua ori in doi ani! Medicii au ramas socati cand au vazut-o. Poate ca marirea sanilor este cea mai populara operatie din lume, insa NU si pentru Sharon care isi doreste cu disperare sa scape de sanii ei. Dupa operatia de histerectomie, lui Sharon i s-au marit sanii atat de mult incat acum abia asteapta sa isi faca operatia de micsorare. Femeia are dureri ingrozitoare de spate si isi lua zilnic doze de morfina. Nici macar nu putea sta la masa sau in picioare fara a fi ajutata de cineva. "Au crescut ingrozitor de mult. Am dureri ingrozitoare cateodata. Si medicii au fost socati cand i-au vazut sanii." Probleme ei au inceput la varsta de 45 de ani, la menopauza, scrieKanalD.

O nava de pescuit din Noua Zeelanda a prins in plase un avion in care se afla un cadavru. Un vapor de pescuit din Noua Zeelanda a prins in plasele sale un avion de mici dimensiuni, in care se afla un cadavru, a anuntat, joi, politia locala. Vaporul San Kawhai pescuia in largul Insulei de Nord a Noii Zeelande cand echipajul a facut aceasta descoperire stranie. "Pescarii ne-au spus ca era un corp in epava avionului", care va fi transportata pe uscat, potrivit politiei, care a contactat imediat familia unui pilot disparut recent. Plecat in martie la bordul avionului sau bimotor, Daroish Kraidy, in varsta de 53 de ani, n-a mai dat nici un semn de viata de atunci, anuntaLibertatea.

Alearga de plictiseala in forma de penis. Claire Wyckoff, o tanara din Statele Unite a gasit o modalitate prin care poate sa faca alergatul distractiv. Cu ajutorul unei aplicatii instalata pe telefon aceasta deseneaza organe genitale pe strazile din San Francisco. Pe langa harti care au desenate forme de penis, tanara a realizat si forma monstrului Slimer din Ghostbusters dar si fata facuta celebra de jocul Space Invaders. Noua metoda de a face alergatul mai distractiv a creat isterie pe internet odata cu publicarea fotografiilor respective, informeazaClick.