O fantoma dintr-un cimitir, arestata de politie: Speria vizitatorii. Un tanar din Marea Britanie a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca se dadea drept fantoma intr-un cimitir si speria oamenii care veneau sa isi viziteze rudele decedate. Ulterior, barbatul a fost amendat si lasat liber. Anthony Stallard, de 24 de ani, s-a prefacut ca este o fantoma, ascunzandu-se in cimitir, in spatele crucilor, ca apoi sa scoate o serie de sunete demene de filmele de groaza, anunta RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sunt casatoriti de 10 ani, dar nu intretin relatii intime. Explicatia din spatele "cuplului perfect". Paula McFadyen este casatorita cu Ian de zece ani, insa cei doi nu fac niciodata sex. La inceputul relatiei, s-a intamplat sa aiba doar doua momente de intimitate sexuala. Femeia din Marea Britanie a realizat ca se intampla ceva cu Ian inca de la primele intalniri. Intr-o seara, dupa o cina romantica in oras, Paula l-a insotit acasa. Acolo, Ian a intrebat-o daca ramane sa doarma la el sau pleaca acasa. Desi a crezut ca vor face dragoste, nu s-a intamplat nimic. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Fenomene paranormale in apropiere de Capitala. Nimeni nu poate explica ce se intampla in acel loc. Oriunde mergi in Romania vei descoperi o multime de legende si de locuri pline de mister. Nascociri sau nu, miturile se transmit de la o generatie la alta si sunt mereu la fel de interesante. Balta Vrajitoarelor este un ochi de apa aflat in inima padurii Boldu-Creteasca de langa Bucuresti, in Voluntari. Locul este sursa unor povesti cu iz paranormal. Unii localnici spun ca zona este pazita de forte din afara acestei lumi, iar fenomele prezente aici sunt mai mult decat ciudate. Integral pe RTV.net.

S-a inventat tricoul care nu se murdareste. O companie din Melbourne, Australia, a creat un tricou care ar putea sa revolutioneze industria confectiilor. Este vorba de un tricou suta la suta din bumbac, numit The Cavalier, care include in tesatura si particule care "resping" apa si murdaria. Chiar daca torni apa pe el, acesta ramane complet uscat. Materialul este obtinut pe baza unei tehnologii speciale ale carei secrete nu au fost deocamdata dezvaluite, aflam din Click.

Mesajul unui rus suparat pe sanctiunile Statelor Unite la adresa Moscovei. Si-a distrus iPhone-ul si iPad-ul cu un ciocan. Inainte ca Rusia sa anunte o "interdictie totala" pentru majoritatea produselor alimentare provenind din tarile europene si din Statele Unite, un rus s-a gandit sa-i transmita un mesaj special lui Barack Obama. Un barbat din Rusia, furios pe masurile Statelor Unite la adresa Moscovei, a ajuns vedeta pe Youtube dupa ce s-a filmat in timp ce a varsat o sticla de Coca-Cola si a spart cu un ciocan iPad-ul si iPhone-ul, anunta Stirile Pro Tv.