Cum arata femeia care de 2 ani de zile nu a mai folosit sampon si ce s-a intamplat cu parul ei! O sa ramai uimit. Lucy Aitken Read are 32 de ani si intr-o buna zi a constatat ca foloseste foarte multe chimicale, asa ca s-a hotarat sa nu se mai spele pe cap cu sampon. A folosit pentru a se spala doar apa si substante naturale. De doi ani, Lucy nu s-a mai spalat pe cap cu sampon. Este beauty blogger si i-a venit aceasta idee dupa ce a realizat ca foloseste foarte multe substante chimice. A constatat apoi ca parul ei a inceput sa devina mult mai plin de volum si lucios. Aceasta practica devine tot mai populara in randul femeilor, iar foarte multe lume este de parere ca efectele benefice depasesc cu mele pe cele negative. "Am vrut ca parul meu sa arate mai bine. Dupa ce am devenit mama am vrut sa am mai multa grija de parul meu", a povestit Lucy, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a dus copiii la razboi sa nu se mai joace pe calculator. Satul ca fiii lui erau obsedati de un joc violent pe calculator, un tata suedez i-a dus in Siria sa vada ce inseamna violenta. Si i-a lecuit! Carl-Magnus Helgegren, de meserie jurnalist si profesor universitar, a mers cu Leo (11 ani) si Frank (10 ani) intr-o baza militara aflata in zona de conflict, unde a facut militarie cu ei. In felul acesta, barbatul a reusit, prin tensiune, sa-i determine pe cei doi baieti sa renunte sa se mai joace pe calculator, anuntaClick.

Panica pe o plaja din apropierea Romei! Un rechin s-a apropiat la cativa metri de tarm. Un rechin albastru a provocat panica in randul turistilor aflati pe o plaja din apropierea Romei, dupa ce s-a apropiat la doar cativa metri de tarm. Turistii au iesit grabiti din apa, dupa ce salvamarul a observat rechinul si a dat alarma. "A fost panica, in special in randul mamelor care s-au grabit sa-si scoata copiii din apa", a declarat un turist, citat de presa italiana. Numerosi turisti s-au adunat la malul apei pentru a vedea rechinul, iar multi l-au filmat cu telefoanele mobile (video jos). Rechinul lung de doi metri, care a ramas in apropierea plajei cateva minute inainte de a pleca in larg, probabil a venit aproape de mal in cautare de hrana, informeazaLibertatea.

Un om al strazii s-a imbracat in costum si a inceput sa ceara bani pe strada! Cum au reactionat oamenii. O persoana fara adapost a cunoscut in urma cu cateva luni un regizor pe nume Sandy Shook, care i-a propus sa filmeze un experiment unic. Cei doi au pus la cale o farsa de zile mari iar multi trecatori le-au cauzt in plasa. Sandy Shook traieste de foarte multi ani pe strazi, insa viata sa s-a schimbat de cand l-a cunoscut pe Joseph Castello. Cei doi au filmat un scurt clip care de o saptamana a devenit viral pe internet. Au vrut sa vada cum reactioneaza oamenii in momentul in care un barbat imbracat la costum le cere bani pe strada si cum reactioneaza atunci cand acelasi barbat se imbraca cu haine ponosite. "Diferenta a fost dramatica. La inceput toata lumea a vrut sa il ajute", a povestit Costello la KTBC, scrieCancan.

Uite ce e de fapt in burgeri. Nu o sa mai mananci cand vezi. Peter Augustus, un fotograf din Hong Kong, a demarat un proiect inedit prin intermediu caruia doreste sa atraga atentia consumatorilor de produse fast-food asupra ingredientelor din care sunt facute acestea. Acesta a fotografiat partile din care sunt produse respectivele specialitati chiar in formele in care sunt date clientilor restaurantelor. pe cat sunt de delicioase pe atat controversat este procesul de productie al alimentelor pe care le sevim in mod normal intr-un restaurant fast-food. peter a fotografiat mai multe produse populare, printre care, nuggets, hamburgher, hot dog si sunca impreuna cu partile animalelor din care sunt produse. Pentru acest lucru tanarul a apelat la un macelar pe care il cunostea, care a ramas surprins de proiectul barbatului si initial i s-a parut amuzant, anuntaClick.