Solutia unui tata pentru copiii sai obsedati de jocuri video violente. Unde i-a dus pentru a le arata realitatea. Jurnalistul suedez Carl-Magnus Helgegren a adoptat o metoda inedita pentru a le arata fiilor sai, care sunt obsedati de jocurile video violente, care este realitatea din lume. In acest scop, Carl si-a luat copiii, pe Leo, in varsta de 11 ani, si pe Frank, in varsta de 10 ani, si i-a dus in Israel si Siria, pentru a vedea cum arata tarile care sunt afectate de razboi si violenta, potrivit Oddity Central. Ideea i-a venit suedezului dupa ce cei doi copii l-au implorat sa le cumpere ultimul joc Call of Duty, bazat pe scene de razboi si care are un avertisment de varsta, noteaza Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a fotografiat in fiecare an, din 1974 incoace, in sanii goi de ziua ei. Lucy Hilmer, un fotograf american, are un obicei neobisnuit. In fiecare an, de ziua ei de nastere, se fotografiaza topless, incepand cu 1974. Tinuta lui Lucy Hilmer este aceeasi intotdeauna: o pereche de pantofi, sosete si chilotii ce-i poarta semnanuta, "Lolly Pop". "M-am decis sa pozez in ᅡcostumul pentru ziua de nastereᅡ pentru ca in acea perioada circula zicala ca nu te poti increde in nimeni de peste 30 de ani. In 1974, cand am implinit 29 de ani, mi-am dat seama ca ar trebui sa imortalizez ultimul meu an bun care mi-a ramas", a declarat ea pentru Huffington Post, relateaza Click.

Japonia a trimis in spatiu o papusa Hello Kitty. Japonia a trimis o papusa Hello Kitty pe orbita terestra, in cadrul unei misiuni prin care guvernul nipon are ca scop promovarea imaginea industriei high-tech japoneze. Celebra papusa Hello Kitty a ajuns in spatiu. O pisica Hello Kitty, cu inaltimea de 4 centimetri, a fost plasata la bordul satelitului Hodoyoshi-3. Figurina a fost plasata langa un hublou si "priveste" spre Terra. Satelitul de dimensiunile unui cuptor cu microunde a fost conceput de cercetatorii japonezi in cadrul unui program de 40 de milioane de dolari finantat de Ministerul educatiei si stiintelor din Japonia, scrie Libertatea.

Initiativa care a starnit o dezbatere publica in SUA. Cum a trecut un barbat granita Statelor Unite cu Mexicul. Activistul si jurnalistul de investigatii James O'Keefe a decis sa testeze cat de buna este siguranta de la granita Statelor Unite cu Mexicul trecand raul Rio Grande costumat ca Osama bin Laden. Acesta a trecut de mai multe ori granita dintre cele doua tari, printr-un punct situat in vestul statului Texas, aratand astfel ca zona de frontiera este lipsita de orice fel de masuri de siguranta, potrivit Oddity Central. "Ce am descoperit acolo ar trebuie sa ingrijoreze orice american. Patrulele americane nu existau, nimeni nu supravegheaza granita. Chiar si Osama bin Laden poate sa treaca", a spus O'Keefe, informeaza Stirile ProTV.

Doi tineri au fost filmati in timp ce faceau sex pe strada. Ultima moda a tinerilor din Marea Britanie este sa faca sex pe strada. Acesta este si cazul unui cuplu care a gasit o placere in a-si consuma actul sexual pe un domeniu public. Ei au fost insa opriti la timp de un trecator. Christian Gray, un tanar student de 20 de ani din Cambridge, Anglia, a vazut in fata casei sale doi tineri care se pregateau de o partida nebuna de sex. Baiatul a deschis usa casei sale si a incercat sa ii filmeze pe cei doi, pe tanarul cu pantalonii in vine si pe partenera sa. Vizibil deranjati de zgomot, cei doi s-au imbracat si si-au vazut mai departe de drum, scrie Libertatea.

Gafa de proportii. Producatorii unui indragit serial TV au dat publicitatii imaginea asta! Ce vezi neobisnuit in aceasta imagine? La prima vedere totul pare normal, insa exista un obiect suspect care nu ar trebui sa fie in decor. Serialul britanic de televiziune Downton Abbey a ajuns la cel de-al cincilea sezon care urmeaza sa debuteze in aceasta toamna. Actiunea filmului se plaseaza in Marea Britanie, in jurul anilor 1920, pe domeniul fictiv Downton Abbey, resedinta unui conte englez. Imaginea de mai jos, infatisandu-i pe Robert Crawley (Hugh Bonneville) si Lady Edith (Laura Carmichael) contine un detaliu care nu se potriveste cu decorul anilor 1920. In fotografie apare in fundal, pe polita semineului, printre obiectele specifice epocii respective, o sticla de plastic, uitata probabil de actori sau de vreun membru al echipei de productie, scrie Kanal D.