"Dead man walking". Un barbat din SUA a primit o scrisoare prin care familia lui este instiintata ca a murit. Desi e viu si nevatamat, un american a fost instiintat oficial ca a murit. Scrisoarea era de fapt pentru familia lui, careia autoritatile ii solicitau sa restituie pensia incasata ilegal dupa asa-zisul deces al barbatului. Greseala dateaza deja din ianuarie, iar statul nu se grabeste sa o remedieze. Omul figureaza in continuare drept mort, potrivit Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Femei celebre care au schimbat istoria. De la prima artista de tatuaje la prima poza in costum de baie. Femeile sunt mai mult decat mame, surori sau fiice. Istoria este marcata de multe femei uimitoare prin curajul lor, exemple de urmat inclusiv pentru barbatii puternici. De remarcat ca ele au reusit intr-o epoca in care barbatii nu le dadeau nicio sansa, ba chiar le marginalizau. Continuarea pe RTV.net.

Salvata de cainele ei. Cum a supravietuit o fetita de trei ani in salbaticie timp de 11 zile. O fetita a fost salvata de cainele ei, dupa ce aceasta s-a ratacit prin salbaticia siberiana timp de 11 zile, scrie Huffington Post. Karina Chikitova, in varsta de trei ani, s-a pierdut intr-o zona de padure, dupa ce a plecat sa-si caute parintii, plecati intr-un sat apropiat. Alaturi de ea a fost in permanenta Kyrachaan (in romana, Cel mic), care si-a aratat afectiunea fata de ea stand mereu la pieptul ei pentru o incalzi, scrie Gandul.

Dai 5.890 de dolari si-ti faci nunta in submarin. Apa azurie, pesti colorati si sampanie fina sunt ingredientele necesare pentru o nunta de vis. Cu 5.890 de dolari, mirii isi pot spune "da" direct la bordul unui submarin in Barbados. Vei putea sa te casatoresti in adancuri fara sa-ti uzi nici macar un fir de par. Este o experienta unica sa-ti organizezi nunta intr-un submarin din Barbados, printre testoase, pesti si corali, potrivit Click.

S-au jucat cu viata. Ce au facut patru producatori de film, in timp ce masina lor era atacata de un leu. Masina unor producatori de film a fost atacata de un leu, pe cand acestia se aflau in Africa de Sud. Cei patru au continuat sa filmeze insa scenele, fara sa le pese prea mult de pericolul la care erau expusi. Leul incepuse sa loveasca in geamurile masinii. Si, daca cei mai multi soferi ar fi demarat in tromba, aceasta echipa de filmare a ramas pe loc, hotarata sa obtina cadrul perfect. Integral pe Stirile Pro Tv.