De la catedra, goala pe internet. O profesoara s-a facut de ras. Elena Kornyshonkova, o profesoara de muzica de 40 de ani, din orasul rusesc Konakov a postat un selfie nud facut dintr-o vacanta in Spania pe contul de VKontake, o varianta a Facebook-ului Chiar daca profesoara sustine ca nu a gresit cu nimic publicand fotografia, directorul scolii din localitate este decis sa o de-a afara. Femeia a refuzat sa-si prezinte demisia deoarece considera ca duce o viata mai onorabila decat alti profesori, potrivit mirror.co.uk, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Scenariu desprins din filme. 13 detinuti au evadat printr-un tunel si au postat filmul pe Internet. 13 detinuti din inchisoarea Rio Grande au reusit sa evadeze in mod miraculos, dupa ce au sapat un tunel prin podeaua camerei unde erau inchisi. Spre deosebire de celebrul film, "Shawshank Redemption/ Inchisoarea ingerilor", tinerii nu au fost preocupati doar de evadare si de siguranta lor, ci au avut timp sa se si filmeze in timp ce fugeau din penitenciar. Imaginile cu doi dintre ei au ajuns pe Internet si astfel le-a fost aflata identitatea de publicul larg, fapt ce a ajutat la arestarea lor. Despre ceilalti 11 nu se stiu inca detalii. Jacqueline Camargo Machado, adjunctul sefului de Politie, evadarea a fost posibila deoarece camera detinutilor nu fusese inspectata timp de 60 de zile. Din acest motiv, gardienii de serviciu au fost concediati, anuntaLibertatea.

Incredibil! S-a luat la bataie cu pilotul avionului. Doamnelor si domnilor, sa-nceapa pariurile! Cam asa ar fi sunat mesajul catre cei 153 de pasageri de la bordul unei aeronave saudite in timpul unei altercatii dintre pilot si un steward. Aeronava, apartinand Saudi Arabian Airlines, a decolat dupa 6 ore din Cairo, Egipt, spre Medina, Arabia Saudita, iar batausii au fost dusi la spital: pilotul cu ochiul umflat, stewardul cu mana rupta. Din fericire, pasagerii au reusit sa ajunga la destinatie, fiind mutati intr-un alt avion, informeazaClick.

O femeie si-a otravit fostul iubit, dupa ce a surprins-o in timp ce facea sex cu cainele. Explicatia ei, halucinanta. Caz de-a dreptul socant in New Mexico! O femeie de 53 de ani a incercat sa otraveasca doi barbati, colegi de apartament, dupa ce acestia au surprins-o facand sex cu unul dintre cei doi caini pe care ii aveau in curte. Shari Walters, de 53 de ani, a fost arestata, dupa ce unul dintre colegii ei de apartament a facut plangere la Politie. Barbatul a povestit ca locuia in aceeasi casa cu femeia si un fost iubit al acesteia. Cei doi au surprins-o pe Shari, in curtea din spatele casei, in timp ce facea sex cu unul dintre cei doi caini pe care ii aveau . Dupa acest incident, femeia a incercat sa-i otraveasca pe cei doi in timpul cinei. Victimele au povestit ca au simtit un gust si un miros ciudat al mancarii. Ulterior, acestia au ajuns la spital, unde li s-au facut spalaturi stomacale, scrieLibertatea.

Cele mai bizare locuri de pe glob! Groapa in care s-au gasit creaturi neidentificate. Fie ca este vorba despre castele bantuite de fantome sau pur si simplu despre fenomene destul de ciudate. Pe Terra exista numeroase mituri legate de anumite zone sau locuri care ii fascineaza pe turisti. Astfel, locurile in care se presupune ca au avut loc evenimente dintre cele mai ciudate sau inspaimantatoare devin puncte de atractie pentru cei pasionati de legende. De exemplu, in Oceanul Pacific, mai exact in Groapa Marianelor, s-au gasit cele mai stranii creaturi, care nu au putut fi catalogate cu precizie nici pana in ziua de azi. Si in Turcia s-a descoperit o constructie arheologica veche de 10.000 de ani despre care nu se stie cine a ridicat-o, anuntaClick.