Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala. Talie de viespe si bust impresionant. Sunt caracteristicile celei mai tinere papusi Barbie in carne si oase. In ciuda aparentelor, ucraineanca Lolita Richi zice ca n-are nici o operatie estetica la ochi. Noua papusa Barbie este tot din Ucraina si are doar 16 ani. Lolita Richi din Kiev e copia fidela a "surioarei" ei de plastic. Adolescenta cu proportii ideale zice ca se indoapa cu mancare si nu se ingrasa deloc. Barbie in carne si oase masoara doar 50 de centimetri in talie si are un bust de 80 cm in circumferinta. Lolita se jura ca nu si-a facut nici o operatie estetica si nu tine dieta, dar recunoaste ca foloseste zilnic un corset, care-i face talia de viespe. Tanara poarta lentile de contact speciale si gene false care-i fac ochii sa semene cu cei ai celebrei papusi, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi. Alisa Selekh, o fetita de 10 ani din satul Zacherevye, Rusia, are ca parteneri de joaca niste lupi pe care tatal ei, padurarul Oleg, i-a adoptat in urma cu cinci ani si i-a domesticit complet. Micuta nu se teme deloc de acestia si ii considera animalele ei de companie, iar cat e ziua de lunga se joaca non-stop cu ei. Ea are curajul de a se urca pe spatele unuia si de a-l calari prin gradina casei, sub privirile uimite ale localnicilor, se rostogoleste cu ei prin iarba, iar lupii isi manifesta afectiunea fata de copila, dar si fata de familia ei, oferindu-le de cate ori au ocazia "pupaturi", anuntaLibertatea.

George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap. Fostul presedinte american George W. Bush s-a alaturat campaniei Ice Bucket Challenge, demarata pentru strangerea de fonduri in lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap, "ajutat" de sotia lui, Laura Bush. Gestul vine dupa ce vedete de prima mana din toata lumea si-au pus gheata in cap. Bill Gates, Steven Spielberg, Mark Zuckerberg, Britney Spears, Shakira sunt cateva dintre ele, informeazaClick.

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata "monstrul" de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie, a mers in vacanta in Thailanda ca sa pescuiasca. Laguna Palm Tree este cunoscuta pentru pestii uriasi pe care ii "gazduieste", iar Andy s-a convins ca asa este. A folosit ca momeala doar paine cu care a prins cel mai mare crap siamez prins vreodata: 68 de kilograme, potrivit FishThailand.co.uk. Precedentul crap siamez prins de un pescar cantarea 60 de kg. Oricum, dupa ce l-a prins si s-a fotografiat cu el Harman i-a dat drumul inapoi in apa, pentru ca asa a vrut sau pentru ca asa erau regulile. Dar a ramas cu amintitea fotografiilor, scrieGandul.

El este cel mai in varsta barbat din lume. Nu o sa ghicesti cati ani are! Un japonez in varsta de 111 ani a primit titlul de cel mai batran barbat din lume. Sakari Momoi s-a alaturat compatrioatei sale Misao Okawa, cea mai in varsta femeie din lume. Sakari Momoi a primit certificatul care atesta recordul sau de la unul dintre reprezentantii Guiness Book of Records, in cadrul unei "ceremonii" care a avut loc la spitalul unde este internat, in Tokyo. Desi se aflat intr-o clinica, acesta este in forma pentru varsta lui, dupa cum reiese din imaginile difuzate de televiziunea nipona. Singura lui problema este ca nu mai aude bine, anuntaCancan.

Da jos chiloteii si mananca piersicuta! Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile si de a le vinde la cutie cu 65 de dolari (216 lei) i-a apartinut patronului Yao Xiao Yang care a dat lovitura. Mii de oameni si-au cumparat zemoasele imbracate sexy direct de pe Internet si le-au savurat impreuna cu partenerii. Conform clientilor lui Yang, piersicile sunt "mult mai dulci dupa ce le dai jos chiloteii si te infrupti din ele". Statistic vorbind, de cand s-a lansat moda fructelor imbracate, varianta "nud" nu prea a avut vanzare, informeazaClick.