O romanca isi vinde virginitatea pe Facebook. Are certificat de la IML care atesta ca este fara de prihana. Soc in lumea internautilor. Mare le-a fost mirarea barbatilor cand au deschis Facebook-ul si au vazut cum o romanca incearca sa demonstreze ca mai este virgina. Iar asta nu este tot. Mai in gluma, mai in serios, tanara asteapta propuneri in ceea ce priveste "vanzarea" virginitatii, chiar pe propriul site de socializare, aflam de pe RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pregatea o supa de cobra pentru clientii restaurantului cand a murit. S-a intamplat imediat dupa ce a taiat capul sarpelui. Un bucatar dintr-un restaurant asiatic a murit in timp ce pregatea o supa pentru clienti. Oamenii s-au speriat atat de tare cand au auzit tipetele incat au parasit imediat localul. Bucatarul facea o supa din cobra, o delicatesa in Asia, cand a fost muscat de reptila. Barbatul decapitase sarpele, iar cand a luat capul pentru a il arunca, cobra l-a muscat. Din pacate, medicii au ajuns prea tarziu pentru a ii administra serul antiveninos, potrivit Stirile Pro Tv.

Extraterestrii incearca sa ia legatura cu noi? Semnale din afara galaxiei, receptionate de astronomi. Semnale extrem de intense, insa foarte scurte, in domeniul undelor radio, au fost recent inregistate de catre radiotelescoape si analizate de astronomi. Din studiul caracteristicilor acestor semnale s-a ajuns la concluzia ca provin din exteriorul galaxiei noastre. La ora actuala insa nu este cunoscut mecanismul care le-ar putea produce, potrivit RTV.net.

Incredibil! Reactia unor politisti cand o blonda ii intreaba daca vor sa faca cu ea. Politistii sunt si ei barbati. Aceasta a fost ideea de la care s-a pornit o farsa in cadrul careia o tanara merge la mai multi oameni ai legii si ii intreaba spontan daca vor sa faca sex cu ea. "Vrei sa faci sex cu mine?" este intrebarea pe care o tanara blonda si atragatoare le-o pune unor politisti. Mai mult, fata din imagini nu se sfieste sa gesticuleze pentru a fi convinsa ca barbatii din fata ei inteleg exact ce vrea de la ei. Continuarea in Libertatea.

Inimaginabil! Filmata in timp ce a lovit-o fulgerul! Asa ceva nu ai vazut niciodata! O femeie din Statele Unite ale Americii a fost filmata in timp ce a fost lovita de fulger, dupa ce a iesit din casa in timpul unei furtuni pentru a filma descarcarile electrice, alaturi de fiica sa. La un moment dat, femeia mai in varsta a fost lovita de un fulger. Toata scena a fost filmata de fiica sa, potrivit Click.