Ea e femeia cu buricul perfect. Perfect si foarte sexy! Asa arata buricul lui Kennedy Summers, "iepurasul" anului 2014. Plasticienii din Singapore au desemnat-o detinatoarea ombilicului ideal. Kennedy Summers este detinatoarea buricului perfect. Asta este concluzia unui studiu realizat de chirurgii esteticieni de la Universitatea din Singapore. Ei au incercat, folosind un program computerizat, sa determine parametrii optimi ai ombilicului. Blondina de 27 de ani le-a servit drept muza de inspiratie, dupa ce s-au analizat imaginile a 37 de "iepurasi" Playboy. Buricul ei poznas are forma ovala si este pozitionat pe vertical, cu deviatii de 29,8%, in jumatatea lui superioara, si 21,6%, in jumatatea inferioara. De asemenea, el trebuie sa masoare 1,5 cm, adica 5% din lungimea dintre partea inferioara a sternului si pelvis. Cresterea in greutate, sarcina si herniile il pot face inestetic, insa, astfel ca tot mai multe femei apeleaza la ombilicoplastie, pentru a le face mai atractive, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Nu o sa crezi ce si-a injectat in sani pentru a-i avea mai mari! O femeie din Argentina a socat intreaga lume dupa ce a recurs la un gest fara precedent. Sonia Perez Llanzon, in varsta de 39 de ani, a decis ca vrea sa aiba sanii mai mari. Din cauza ca nu avea bani pentru o operatie estetica, ea a recurs la o metoda socanta pentru a obtine rezultatul dorit: si-a injectat vaselina direct in sani. Nu a trecut insa foarte mult timp si a ajuns la spital cu probleme grave. Socati, medicii au facut tot posibilul pentru a o salva, insa nu au mai reusit sa o tina printre noi. Femeia a lasat in urma o familie indurerata, printre care si un fiu de 20 de ani, anuntaKanalD.

Ce tare! Cutremurul ne-a facut loc de joaca. Noroc cu seismul! Pustii dintr-un cartier din San Francisco au parte de-o viata mai palpitanta. Cutremurul cu magnitudinea de 6 grade, care a avut loc duminica in California, le-a transformat strazile in adevarate spatii de joaca. Mai ales pentru skateboarderi, care si-au luat placile si si-au facut de cap toata ziua. In timp ce daunele au alertat orasul, cartierul Napa a prins viata. Pavajul crapat i-a ajutat sa-si arate maiestria la sarituri si au facut fel de fel de giumbuslucuri, informeazaClick.

Creatura bizara, descoperita pe plaja. Nimeni nu stie ce este: "E un mister!" O femeie din Australia a descoperit o creatura misterioasa in timp ce se plimba pe plaja Mudjimba. A luat-o acasa si a declansat o nebunie pe internet. O creatura de culoare rosiatica, fara membre, ochi sau gura a fost descoperita de Debbie Higgs pe plaja Mudjimba din Australia. Uimita si curioasa ce ar putea fi, femeia a luat-o acasa, i-a facut poze si le-a pus pe conturile ei de pe retelele de socializare intreband ce ar putea fi aceasta creatura. Majoritatea nu a stiut ce raspuns sa dea, iar unii au ras de ea sugerand ca ar putea fi o bucata de sunca, un personaj de desene animate sau chiar un ficat uman. Femeia a cerut parerea si catorva specialisti in biologie marina. Acestia i-au raspuns ca nu pot da un verdic stiintific uitandu-se la o poza, dar ca ar putea fi vorba de o specie de melc de mare denumit Spanish Dancer, scrieKanalD.

A facut pe el in timp ce-si turna apa cu gheata in cap. Un barbat din Statele Unite a ajuns bataia de joc a internetului, dupa ce a publicat pe internet un filmulet in care accepta provocarea Ice Bucket. Omul, imbracat doar in chiloti, se pune pe un scaun si asteapta sa-i fie turnata in cap apa cu gheata. Doar ca, dupa ce provocarea a fost dusa pana la capat, un amanunt penibil atrage atentia: barbatul pare sa fi facut pe el. Filmuletul, postat pe internet, a strans numeroase reactii, multi fiind de parere ca totul e un fals si ca pata de pe lenjeria intima a barbatului e menita sa-i amuze pe privitori, anuntaClick.