S-au inventat pantofii cu aer conditionat. Daca pentru partea de sus a corpului caldura poate fi combatuta cu ajutorul unui ventilator banal, oriunde ati fi, racorirea talpilor devine mult mai dificila intr-un spatiu public. Japonezii au gasit o solutie! Ei au inventat un ventilator mic, alimentat de la un cablu USB, care are menirea sa ventileze aerul din pantofi si sa faca piciorul sa nu mai transpire. Dispozitivul "Shoe Foot Cooler", creat de compania Thanko, ii va ajuta mai ales pe cei care petrec foarte mult timp la birou. Micutul ventilator , care va fi produs la pretul de 15 euro (65,89 lei), va fi disponibil in curand. Producatorii spera, astfel, sa puna capat problemelor cu transpiratia picioarelor. Adio, transpiratie si miros neplacut al picioarelor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce a facut acest barbat intr-o statie de metrou iti va intoarce stomacul pe dos. Uite cum a mancat de pe jos, pentru a promova un produs. Calatorii aflati pe peronul unei statii de metrou din Canada s-au oripilat de-a dreptul atunci cand au vazut ca un barbat mananca direct de pe jos. Un angajat al unei companii care vinde aspiratoare s-a gandit ca o actiune atat de socanta si iesita din comun va atrage atentia oamenilor. Se pare ca a avut dreptate, insa cei din jur au fost extrem de scarbiti de gestul lui. Dupa ce a curatat bine o zona de podea, barbatul a rasturnat pe acea portiune o caserola cu mancare. Echipat cu furculita si servetel, acesta s-a apucat sa manance cu pofta si chiar sa stearga sosul cu paine. Asta in timp ce calatorii de la metrou priveau socati scena incredibila. Altii, cu stomacul mai puternic, filmau cu telefoanele mobile, anuntaLibertatea.

A inviat in morga spitalului, cand fratele sau l-a atins. Goncalves Valdelucio a fost declarat mort de catre medicii unui spital brazilian din Salvador dupa ce a fost internat ca urmare a unui atac de cord. Cum medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbat, familia a fost notificata sa se pregateasca pentru inmormantare. Walterio, fratele barbatului "decedat" s-a prezentat la morga spitalului pentru a-si imbraca fratele cand a observat ceva ciudat la corpul lui Goncalves. "Am intrat inauntru si cand m-am apropiat am observat ca trupul tremura. Apoi am observat cum pieptul sau se misca ca si cum ar fi respirat. Am innebunit si am tipat catre echipa medicala. Acestia au venit si in urma unui control sumar au descoperit ca intradevar fratele meu este in viata", a declarat barbatul, informeazaClick.

Pustiul care a dat lovitura. Cum a ajuns un desen de-al lui eticheta pe o sticla de ketchup. Multi viseaza sa dea lovitura inca de mici, insa acest pusti chiar a reusit sa-si transforme visele in realitate. Harry Deverill, un baietel in varsta de 7 ani din Marea Britanie, se poate lauda ca este autorul desenului de pe eticheta unei marci de ketchup. Nemultumit de vechiul desen, pustiul a scris o scrisoare companiei producatoare explicand de ce desenul nu este atragator pentru clienti si propunand, in schimb, o varianta simpla, dar care, in opinia lui, este prietenoasa, dar mai ales imbietoare pentru consumatorii de ketchup. Dupa doua saptamani, lui Harry nu i-a venit sa creada cand a primit un raspuns chiar din partea directorului executiv al companiei, anuntandu-l ca firma va schimba eticheta si va folosi, in schimb, desenul propus de el. Acum pustiul e vedeta in Anglia! Toata lumea stie ca el este autorul desenului de pe eticheta marcii de ketchup, scrieKanalD.

Si-a turnat apa in cap in timp ce calarea. Finalul e de tot rasul. Ce se intampla cand o blonda apetisanta da curs celei mai noi provocari a momentului? Fata din imaginile de mai jos si-a dorit si ea sa isi toarne apa cu gheata in cap, dar a facut-o intr-un mai... original. Mai exact, cand se afla pe un cal. Rezultatul nu e tocmai cel pe care si-l dorea, deoarece animalul o ia la fuga si o arunca pe tanara la pamant, anuntaClick.