Dat in urmarire generala fiindca a "furat" o ureche. Panica in Londra, Marea Britanie! Un barbat de 25 de ani este dat in urmarire generala de politie, dupa ce i-a taiat urechea unui londonez pe strada. Anthony Kenny, care s-a nascut fara urechea stanga, este suspectat de atac. El ar fi furat organul ca sa-si faca un transplant. Nu se cunosc insa imprejurarile atacului, care a avut loc sambata trecuta si se banuieste ca Anthony ar fi parasit granitele tarii, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Secretele antice ale Celor Noua Barbati, gardienii cunostintelor interzise umanitatii. Datoria lor a fost de a pastra cele mai importante secrete ale umanitatii si in acelasi timp de a veghea asupra cunoasterii absolute. De asemenea, au avut puterea de a controla destinul rasei umane si de a impinge evolutia in directia transmisa de zei. Acesta a fost rolul principal al Celor Noua Barbati, supranumiti si gardienii secretelor universale, alesi de catre creatori pentru ca bunul mers, cat si dezvoltarea rasei umane, sa-si mentina cursul impus. Povestea societatii secrete a Celor Noua Oameni dateaza inca din perioada maretului rege Asoka, care a domnit in India incepand cu anul 237 i. Hr. Imparatul a fost o persoana remarcabila, in cartea sa, Schita de istorie universala, HG Wells il caracteriza ca precum un Luceafar: "Printre zecile de mii de nume ale monarhilor adunate in cartile de istorie, numele de Asoka straluceste cel mai tare". Cu toate ca Asoka este cunoscut precum un cuceritor, stiinta straveche ne spune ca a fost imparatul care a promovat pentru prima data vegetarianismul in randul trupelor sale, a interzis alcoolul si a incercat sa induca ideea absoluta de pace. Asoka a respectat cu sfintenie toate religiile si a prezentat pacea precum o dorinta acerba a lui Dumnezeu, informeaza efemeride.ro.

Animale ciudate in padurile lumii: hibrizii care uimesc lumea naturalistilor. Prin padurile Americii de Nord au inceput sa bantuie, in ultimul secol, haite intregi de lighioane noi si bizare. Nascute din imperecherea coiotilor diferite specii de lupi si cu caini, aceste creaturi dau bataie de cap zoologilor - care se trudesc sa le potriveasca in clasificarile traditionale -, starnesc interesul geneticienilor, care descopera fascinati amestecul de gene ce fac atat de aparte aceste fapturi, si readuc la lumina intrebari vechi - la care biologii nu au dat inca un raspuns clar - privitor la ceea ce inseamna o specie. Cine sunt bizarele jivine a caror existenta zgaltaie temeliile stiintelor zoologice? Lup + coiot + caine = ? Unii le numesc "coilupi" - "coywolves", in engleza, ca recunoastere a faptului ca sunt, in mare, produsul unei hibridizari intre coiot si lup. Dar care lup? Cel putin doua specii de lupi au luat parte la geneza acestor noi mamifere, la amestec adaugandu-se uneori - pentru a face lucrurile si mai complicate - si sange de caine, astfel incat analizele genetice arata, in cazul unor exemplare, o combinatie naucitoare de gene provenite de la vreo 4 specii. Integral in descopera.ro.

Si-a marit bustul in strainatate, cu bani mai putini, dar acasa implanturile i-au explodat. O cosmeticiana care s-a dus in alta tara pentru o operatie de marire a bustului a fost ingrozita cand implanturile i-au explodat pur si simplu dupa cateva zile si din acest motiv aproape ca a murit. Claire Hawker, 30 de ani, din Marea Britanie, s-a dus la un chirurg estetician din Praga, la recomandarea unei prietene, foarte incantata de noua silueta. La cateva zile dupa ce a revenit acasa, a inceput sa-i curga un lichid maro din sani, iar apoi implanturile i-au explodat, relateaza Daily Mail. Femeia s-a dus la spital, unde medicii i-au dat o veste socanta - aceea ca risca sa moara daca resturile de implant nu erau scoase, noteaza stirileprotv.ro.

Au distrus plaja ca sa gaseasca aurul. A inceput goana dupa aur! "Vanatorii de comori" au distrus complet plaja din Folkestone, Marea Britanie, dupa ce un german a anuntat ca a ascuns 30 de lingouri in valoare de 10.000 de lire sterline. Incredibil! Plaja Outer Harbour arata ca dupa bombardamente, dupa doar doua zile de cautari. Peste 500 de oameni au rascolit nisipul, ca sa gaseasca lingourile de aur ascunse de germanul Michael Sailstorfer, in varsta de 35 de ani. Anuntul afaceristului de pe Internet a creat imediat isterie in orasul Folkestone din Marea Britanie. Amatorii de comori au marsaluit toata plaja, in speranta ca vor pune mana pe o bucata de aur. Multimea a scotocit disperata fiecare coltisor de plaja, a trecut nisipul prin sita si a chemat copiii cu lopatele sa-i ajute la cautari. Norocosul care va descoperi unul il va pastra pentru el si va putea sa-l schimbe in bani la orice banca din Marea Britanie. Milionarul german nu a lasat, insa, nici un indiciu si le-a cerut amatorilor sa se grabeasca cu cautarile, pentru ca sambata dupa-amiaza va spune "stop", scrie Click.