Si-au donat sanii in scopuri caritabile. Asta da campanie de strangere de fonduri! Doisprezece actrite porno din Japonia si-au pus la bataie sanii in cadrul unui teledon care a avut ca scop strangerea de bani pentru lupta impotriva SIDA. Starlete au dat voie fanilor sa le atinga sanii in schimbul unei donatii in cadrul unui eveniment care are loc anual. Teledonul, numit "Eroticism Saves the Earth", a ajuns la a 12-a editie si e organizat de canalul pentru adulti Sky Perfect TV. Fanii au ocazia sa interactioneze cu mai multe actrite cunoscute al postului japonez. Evenimentul, care a atras in jur de 2000 de persoane, a strans in jur de 14.500 de euro, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Radiografia care i-a lasat pe toti cu gura cascata! Vezi ce au gasit medicii in stomacul unei tinere. Medicii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce se afla in stomacul unei tinere. Explicatia ei a fost halucinanta! Medicii de la un spital i-au facut o radioografie unei tinere la stomac deoarece nu le-a venit sa creada ce le-a spus fata inca de la inceput. Ea a dezvaluit cu buna stiinta ca a inghitit telefonul mobil de frica iubitului sa nu se uite la mesajele ei. Doctorii nu au crezut-o la inceput, insa dupa ce au efectuat radiografia, au constatat ca fata nu mintea si intr-adevar in stomacul ei se afla telefonul mobil. Acestia au ramas socati, mai ales ca nu mai intalnisera pana atunci un asemenea caz, anuntaKanalD.

Obligata sa se marite cu un caine din cauza unui blestem. O fata s-a maritat cu un caine pentru ca astfel familia ei crede ca adolescenta va scapa de un blestem. Familia tinerei de 18 ani crede ca ea e blestemata, iar singurul mod in care Mangli Munda va scapa de el este daca se casatoreste cu un caine vagabond. Astfel, blestemul va trece asupra animalului. "Nu sunt deloc fericita ca trebuie sa fac asta", a spus fata, care locuieste intr-un sat din India. Ceremonia e parte a unui ritual respectat de localnici, care spune ca daca o fata se casatoreste cu un caine mai intai va avea o casnicie lunga cand se va casatori cu un barbat. "A trebuit sa dam bani pe nunta asta. Doar asa o putem scapa de ghinion si vom multumi satul", a spus mama fetei. Ceremonia a fost una specific hindusa si intreg satul a luat parte la nunta, informeazaClick.

Ce a facut un tanar pentru a se angaja! A devenit celebru dupa acest gest. Se numeste Jose Zamora si luni de-a randul a incercat sa isi gaseasca un job, aplicand la zeci de oferte in fiecare zi. Nici un raspuns insa, din partea nici unui angajator. Intr-o buna zi i-a venit ideea salvatoare. Si-a depus CV-ul in fiecare zi, trimitand intre 50 si 100 de e-mail-uri, la oferte de job care se potriveau exact calificarii sale. Nici nu angajator nu i-a raspuns si nu l-a chemat la vreun interviu. Intr-o zi insa lui Jose i-a venit o idee, care avea sa il ajute in gasirea unui job. S-a decis sa reununte la litera "s" din numele sau si astfel s-a transformat din Jose Zamora in Joe Zamora si a trimis in continuare cereri pentru un job, fara a schimba nimic altceva in CV. Nu mica si-a fost mirarea ca in casuta de e-mail au aparut gramezi de invitatii la interviuri pentru diverse job-uri. Constient sau inconstient, angajatorii tind sa ii discrimineze pe aplicantii al caror nume poate insemna ca persoana este de culoare sau de origine latino-americana. De aceea, schimbarea de nume l-a ajutat pe Jose sa devina "compatibil" cu job-urile respective, scrieLibertatea.

Asemanari terifiante intre Adolf Hitler si Vladimir Putin. Dupa doua decenii de "liniste", Federatia Rusa a revenit la politica de expansiune teritoriala ce a caracterizat-o de-a lungul ultimelor patru secole. Ucraina este tinta statului condus de Vladimir Putin, care imparte cateva caracteristici similare cu o figura intunecata a istoriei, Adolf Hitler. Ucrainenii au identificat insusirile comune ale lui Hiler si Vladimir Putin si le-au prezentat intr-un grafic tulburator. Traducerea a fost realizata de site-ul unimedia.info din Republica Moldova, anuntaClick.