Primul experiment de telepatie reusit intre doi oameni. Un mesaj mintal simplu a fost transmis pentru prima data intre doua persoane aflate la distanta de mii de kilometri, afirma cercetatorii care au publicat un articol pe aceasta tema in revista americana PLOS One, aflam din Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Povestea tinerei care se temea ca o sa ramana virgina toata viata. Avea 142 de kilograme, acum are doar 79. O tanara din Marea Britanie se temea ca va ramane virgina toata viata dupa ce la varsta de 21 de ani avea 142 de ani si era obeza. Cu toate acestea, dupa ce doctorul a speriat-o ca va avea nevoie de un transplant de sold daca nu va pierde in greutatea, ea si-a schimbat stilul de viata si a ajuns sa aiba formele unui model, scrie RTV.net.

Si-a pus moarta mainile-n cap! Clipe de groaza la priveghi. Rudele unei batrane decedate zilele trecute in Ciuslea, Vrancea, au trecut prin momente de cumpana, cand nu stiau daca sunt martorii unei minuni ceresti sau ai unei lucraturi a necuratului. Sevastita Crivat, o batrana de 70 de ani, din satul Ciuslea, mama a zece copii, s-a stins zilele trecute, rapusa de un stop cardiac. Integral in Libertatea.

Cele mai ciudate povesti cu somnambuli. Iata ce fac oamenii in somn, fara sa realizeze. Fie ca picteaza, gatesc, mananca, tund iarba, multe persoane care sufera de somnambulism, o tulburare a somnului, cand se trezesc au parte de un soc. Nici nu se gandeau ca ar fi putut sa faca asa ceva in somn. Cele mai ciudate povesti cu somnambuli, pe RTV.net.

Motivul incredibil din cauza caruia un barbat din India a divortat. Acuzatiile pe care i le aduce fostei sotii. Un barbat din Mumbai a hotarat sa divorteze de sotia lui dintr-un motiv pe care multi nu l-ar intelege. Sotul a spus in fata instantei ca nu poate tine pasul cu pofta nebuna de sex a femeii, potrivit Stirile Pro Tv.