De 30 de ani, sta in casa cu cel mai mare crocodil din lume. S-a luptat cu ei timp de 17 ani, un vanator de crocodili a ajuns sa stea cu unul in casa sa. Si nu orice crocodil, ci cel mai mare din lume aflat in captivitate. George Craig, in varsta de 84 de ani, locuieste in Green Island, Australia. El a prins un crocodil de cinci metri si jumatate si care cantareste o tona, in urma cu 30 de ani. De atunci, ei locuiesc impreuna. George si Cassius se respecta unul pe altul, dar asta nu inseamna ca barbatul nu e mereu atent: o miscare gresita si poate ramane fara o mana. Cand era tanar, George a vanat crocodili timp de 17 ani: ii prindea si ii ducea in zone unde nu erau periculosi pentru oameni. L-a gasit pe Cassius in 1987, langa un rau. Crocodilul era cunoscut pentru dimensiunile sale si era in pericol, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tricoul umilitor cu care prietena l-a fortat sa mearga in vacanta! Acum toata lumea rade de el! Ingeniozitatea de care dau dovada unele femei pentru a se asigura ca iubitii nu le insala poate depasi adesea orice imaginatie. E si cazul unei tinere din Newcastle, care i-a impus partenerului ei sa poarte un tricou umilitor in vacanta. Leon Connolly, in varsta de 24 de ani, si Abbie Bartlett, cu 4 ani mia mica, sunt impreuna de 6 ani. Cei doi au si o fetita, de 5 ani. Cu toate ca nu este prima vacanta pe care o petrec separat, Abbie s-a gandit ca ar fi mai bine sa se asigure ca barbatul ei nu va fi abordat de nicio tanara in Ibiza. Tanara i-a inscriptionat lui Leon un tricou cu un text unic, menit sa le tina pe fetele dornice de aventuri departe. “O iubesc pe prietena mea Abbie si le urasc pe toate fetele din Ibiza, asa ca va rog sa stati departe de mine!”, sta scris pe un tricou alb, pe care Abbie a avut grija sa puna si cateva poze cu ei doi, anuntaCancan.

Batman chiar exista! Japonezii il vad zilnic. Orasul Chiba din Japonia e locul in care eroul Batman, din filmul omonim, traieste cu adevarat! Poarta exact renumitul costum pe care il stim de pe ecran. Misiunea lui e de a aduce fericire japonezilor. Batman din Chiba isi mentine identitatea secreta. Se stie numai ca e un barbat de 41 de ani care lupta sa-i binedispuna pe concetateni in timpul liber. Face orice ii sta in putinta pentru ca ei sa fie fericiti dupa devastatorul tsunami care a lovit Japonia in 2011. Batman nipon a dezvaluit ca si-a cumparat costumul de la magazine, dar si-a construit singur vehiculul pe doua roti, informeazaClick.

Design incredibil. S-a inventat bicicleta care functioneaza cu o banda de alergat. O companie olandeza a lansat pe piata un vehicul inedit, care combina avantajele unei biciclete cu cele ale unei benzi de alergat. Rotile bicicletei sunt actionate de o banda de alergat. Astfel, oamenii alearga si fac miscare, in timp ce se deplaseaza cu vehiculul pe doua roti. Inventia, denumita Loop, se bucura de un succes incredibil in tarile nordice, cu toate ca are un pret destul de piperat, 1250 de euro, scrieRTV.

Vrei sa ai o insula a ta? Pretul incepe de la 100.000 de euro. La 16 septembrie, o insula pustie va fi scoasa la licitatie in Irlanda. Pretul de pornire este de 100.000 de euro. Cei care vor sa scape de frenezia citadina si viata intre betoane au ocazia sa se mute in mijlocul naturii. Supranumita Little Black Island (Mica Insula Neagra), insula Duvillaun Beg, scoasa la vanzare, face parte din grupul insulelor Duvillaun. Acestea sunt cinci, cea mai mare dintre ele, Duvillaun More, are 700m2, iar cea scoasa la vanzare 225m2. Este o insula superba, insa cine o cumpara trebuie sa stie ca nu va avea acces nici la reteaua de canalizare instalata in 1920. Este o oportunitate numai pentru cine vrea sa investeasca acolo. Pana acum a servit pentru agricuktura si pastorit. Pe insula nu se poate ajunge decat cu ambarcatiuni marine, anuntaClick.