Ce a patit un barbat care s-a pozat cu un mort abia deshumat. Un barbat din Spania a fost la un pas sa ramana pe drumuri din cauza unei fotografii pe care si-a facut-o intr-un cimitir. Omul, de meserie gropar, si-a deshumat un nepot, decedat cu 23 de ani in urma, si s-a fotografiat cu el. Se pare ca imaginea, care a ajuns apoi pe internet, a fost facuta chiar de catre o nepoata a groparului, scrie semana.com. Aceasta era uimita de faptul ca trupul deshumat parea mumificat si a vrut sa imortalizeze momentul cu telefonul mobil. Cand au vazut imaginea cu pricina, sefii groparului i-au cerut explicatii imediat. Omul, caruia i s-a dat doar numele Clemente, recunoaste ca gestul sau a fost unul stupid si nu isi explica cum a ajuns sa se pozeze cu un mort, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Barbat condamnat la inchisoare dupa ce a fost prins intr-un bar cu un pahar de Bailey's in fata. Fapta de care a fost acuzat. Relatiile intre persoanele de acelasi sex in tara africana sunt interzise din 1972 si orice persoana acuzata de acest lucru este amendata sau condamnata la inchisoare pana la 5 ani, relateaza The Mirror. Acum, un avocat din Cameron sustine ca autoritatile merg mult prea departe pentru a-si atinge scopul care consta in cresterea numarului de homosexuali pedepsiti. Michel Togue spune ca se intampla foarte rar ca doua persoane de acelasi sex sa fie prinse in flagrant intretinand relatii intime si din acest motiv politia recurge la tot felul de metode discutabile pentru a-si face "norma". Avocatul sustine ca a aparat in instanta un barbat acuzat ca este homosexual, dupa ce a fost surprins intr-un bar band Bailey's, o bautura preferata in general de femei. Desi alte dovezi nu existau, acest barbat a fost condamnat la 9 luni de inchisoare, anuntaStirileProtv.ro.

Un cersetor castiga lunar gramezi de bani. Ce face cu ei. Un batran in varsta de 70 de ani locuieste in Beijing si cerseste pe strazile orasului, dar putini ii stiu povestea. El reprezinta singura sursa de venit a familiei sale, ramasa in provincia chineza Jiangsu, careia ii trimite lunar tot ce castiga. Aproximativ 10.000 de yuani, echivalentul a 1.600 de dolari, reuseste batranul sa stranga lunar din mila locuitorilor Beijingului, iar suma se dubleaza in perioada sarbatorilor cand acestia sunt mai darnici. Dupa ce aduna banii necesari traiului familiei sale, acesta petrece pana la trei zile intr-un oficiu postal pentru a-i numara si trimite acasa, informeazaClick.

Povestea fabuloasa a boschetarului care supravietuieste seducand femeile singure. Un tanar fara adapost din New York reuseste sa supravietuiasca seducand femeile singure, pe care le agata la intamplare pe strada. Joe, un tanar de 26 de ani, nascut in Boston, nu seamana cu niciun alt "homeless". El castiga aproximativ 150 de dolari pe zi din cersit, iar pentru a dormi confortabil si pentru a se spala, Joe agata femei singure, care il iau la ele acasa. "Sunt 8 milioane de oameni in orasul asta, daca nu reusesti sa faci sex inseamna ca esti un dobitoc. Nu am uitat cum sa seduc o femeie doar pentru ca am ajuns homeless... New York-ul este un oras extraordinar, poti sa te culci cu o fata diferita de fiecare data cand ai chef... Nu am replici de agatat. Mai degraba vad oportunitati si profit de ele. Pot sa ma duc la orice fata si sa-i spun ca o iubesc si ca vreau sa o iau de nevasta. Doar asa, ca sa ma distrez... Aseara am dormit acasa la una, am mancat homari, ca niste persoane cu clasa... ", se lauda Joe, intr-un reportaj realizat de Elite Daily, scrieLibertatea.

S-a trezit cu cele trei iubite pe aeroport! A fugit ajutat de bunica. Un tanar din Marea Birtanie a fost pus intr-o situatie cel putin neplacuta. Ajuns acasa, el s-a trezit pe aeroport cu toate cele trei iubite ale sale. Fetele tipau "Mincinosule, mincinosule", iar tanarul a fugit ajutat de bunica lui. Charlie Fisher, in varsta de 20 de ani, se vedea in paralel, de sase luni, cu Becky, de 17 ani, Lizzie, de 19 ani si o a treia fata care a preferat sa ramana anonima. Baiatul se intorcea acasa din vacanta si de abia iesise de la terminalul de Sosiri de pe aeroportul Luton, de langa Londra, cand a dat nas in nas cu cele trei. "Il stiam pe Charlie de trei ani, dar am inceput sa iesim impreuna din martie. De la inceput am discutat ca nu ne mai vedem cu alti oameni. I-am spus ca il iubesc si el mi-a spus ca e indragostit de mine, dar aveam suspiciuni. Nu ma lasa sa ii vad telefonul, stergea comentariile despre noi", a povestit Becky, anuntaClick.

Ce a facut un barbat pentru a recupera automobilul ridicat de "hingherii" de masini. Imagini incredibile surprinse pe o strada din Londra! Un barbat necunoscut, probabil de origine romana, a fugit cu masina direct de pe platforma "hingherilor" de masini. Incidentul a acut loc in cartierul Walthamstow, din estul Londrei. "Hingherii" de masini au ridicat autoturismul Vauxhall Astra, parcat ilegal, cand un barbat a urcat la volan si a demarat in marsarier. Dupa ce a dat jos masina de pe platforma, barbatul s-a facut nevazut, in incurajarile martorilor. Sunetul nu este foarte clar, insa se pare ca martorii il incurajeaza in limba romana. Nu se cunoaste identitatea barbatului filmat in timp ce fuge cu masina. Automobilul este inregistrat pe numele altei persoane, sustin politistii britanici, informeazaLibertatea.