Telefonul asta costa cat o limuzina! Ai asteptat cu sufletul la gura noul iPhone, dar doresti unul special? Cei de la Apple au creat cea mai scumpa versiune din istorie, insa doar pentru oamenii dispusi sa investeasca 2,7 milioane de dolari (9,2 milioane de lei), cam cat ai putea cheltui pe un Bugatti Veyron sau un Rolls Royce. "Amosu Call of Diamond iPhone 6", asa cum a fost botezat, cantareste 85 de grame si este alcatuit din aur de 18 carate. Carcasa, realizata special pentru modelul iPhone 6, este incrustata manual cu 6.127 de diamante albe, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Virginitatea costa 5.000 de dolari. Un tanar mincinos a platit scump o noapte de amor. Razbunarea unei femei cu inima franta este uneori costisitoare. Un chinez trebuie sa ii plateasca fostei sale iubite o despagubire de 5.000 de dolari, dupa ce aceasta i-a oferit virginitatea sa. Chen, o tanara virgina din China, si Li s-au cunoscut pe net, in urma cu cinci ani, dar au inceput o relatie abia din septembrie 2013. Barbatul a mintit-o ca este singur si fara obligatii. Dupa cateva luni, ei au plecat intr-o scurta vacanta in Singapore, unde tanara, crezand ca si-a gasit marea dragoste, i-a oferit acestuia fecioria ei, avand parte de prima noapte de amor din viata. Insa dupa ce s-au intors in China, barbatul a devenit distant si in scurt timp s-a despartit de ea. Pentru ca nu ii mai raspundea la telefon, Chen si-a luat inima in dinti si s-a dus la el acasa, sa-l convinga sa se impace. Insa acolo a aflat cu stupoare ca barbatul e insurat de ani buni, anuntaLibertatea.

Iata unde traiesc cei mai multi bogatasi din lume! Potrivit unui studiu nou, cei mai multi bogatasi din lume traiesc la Londra, Moscova, Paris si Istanbul. Orasul german Hamburg este de asemenea un magnet pentru oamenii instariti, numarand 18 miliardari, scrie ziarul "Bild". Indiferent de locul unde traiesc, bogatasii au un singur lucru in comun: averea lor creste si iar creste. Un numar record de 2.325 oameni detin o avere de peste 5 miliarde de euro. Aceasta suma este de doua ori mai mare decat PIB-ul Germaniei, conform unui studiu dat publicitatii miercuri la Zurich de catre Banca elvetiana UBS in colaborare cu serviciul de informatii economice Wealth-X, informeazaClick.

O femeie din Suedia a descoperit un slogan nazist pe chitanta primita de la un supermarket. O femeie din Stockholm a descoperit un slogan nazist pe chitanta primita de la un supermarket Coop, determinand lantul comercial din Suedia sa declanseze o investigatie interna, informeaza site-ul TheLocal.se. Femeia, identificata de ziarul Aftonbladet doar cu numele Kerstin, a descoperit pe chitanta de la supermarketul Coop din capitala suedeza, scris cu litere mari: "NU VA MAI INTOARCETI! SIEG HEIL". Sieg Heil este un salut nazist care inseamna "Salut victorie". Femeia care a descoperit sloganul pe chitanta a declarat ca a avut o senzatie de nod in stomac cand a citit textul. "Pot confirma ca acest lucru s-a intamplat. Este complet inacceptabil si suntem foarte dezamagiti", a declarat Louise Stephan, managerul de presa al lantului de magazine Coop. Ea a negat ca cineva ar fi patruns in sistemul informatic, explicand ca mesajul a fost adaugat manual in sistem de un angajat, scrieStirileProtv.ro.

Cumperi 10 pizza si ai un hamster cadou. Super oferta! O pizzerie din Australia a gasit o solutie inedita ca sa atraga mai multi clienti. Iubitorii de animale pot pleca acasa cu un animal mic de companie, cu conditia sa comande minimum 10 pizza uriase pe un singur bon de casa. Dupa plasarea comenzii, direct in restaurant, ei vor merge insotiti la petshopul din apropiere si-si vor alege un hamster. In doar cateva zile, de cand a fost anuntata promotia, sute de chitaitoare din Mount Waverly, Melbourne, si-au gasit in sfarsit stapani, anuntaClick.