Platit sa faca sex cu prostituate si apoi sa le toarne. Scandal in Australia, din cauza unei povesti proaspat iesite la iveala. Primaria din Sydney a creat in urma cu doi ani un post cel putin inedit. Autoritatile au cautat un barbat trecut de prima tinerete dispus sa mearga prin oras, pe la bordeluri, si sa intretina relatii sexuale cu prostituate de la care sa culeaga informatii. Cel angajat sa faca acest lucru este un taximetrist de 60 de ani, Fred, care, de doi ani incoace, a adus bugetului local cateva sute de mii de dolari, dupa ce a dat de gol stabilimentele de prostitutie care functionau fara licente sau care nu plateau taxele si impozitele. "Sunt platit cu cateva zeci de mii de dolari australieni pe an. Nu vad unde e problema, mai ales ca aduc bani buni la buget", a declarat Fred, care a marturisit ca se teme pentru viata lui de cand e clientul "fetitelor" din Sydney, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Obsesia pentru sani a distrus-o! Ii are atat de mari incat se sufoca din cauza lor. Vezi cum arata. Din ce in ce mai multe femei apeleaza astazi la diverse operatii estetice pentru a-si modifica corpurile. Cea mai populara interventie ramane inca marirea sanilor. Foarte multi barbati apreciaza un bust voluptous, care este insa limita dintre sey si dizgratios? Desi are doar 23 de ani, aceasta tanara din Australia are cele mai mari implanturi din tara. Pe numele ei Sarah Marie Summer, blonda a facut prima operatie pentru marirea sanilor la varsta de doar 17 ani. De atunci si pana acum a ajuns pe masa de operatie de 4 ori. Tanara are acum sanii atat de mari incat pielea i s-a intins si a crapat. Mai mult, ea spune ca uneori, cand sta in pat, simte ca se sufoca din cauza greutatii lor, care apasa pe plamani, anuntaKanalD.

Tanara din Rusia care si-a acoperit Mercedes-ul cu 1 milion de cristale Swarowsi. Ce numar de inmatriculare a ales. Insa o tanara din Rusia le-a dat o lectie, se pare, atunci cand si-a parcat Mercedes-ul acoperit cu 1 milion de cristale Swarovski in fata unui hotel din faimosul cartier. In valoare de 25.000 de lire sterline, multi considera modelul CLS 250 o extravaganta in sine. Insa Daria Radionova a gasit o cale sa-si transforme masina din 2011 intr-o bijuterie chiar si mai valoroasa. "Am vrut sa am ceva unic si special. Cei care l-au facut sunt niste specialisti din Rusia care au lucrat 12 ore pe zi timp de doua luni. Sunt foarte fericita de rezultat si abia astept sa ma plimb cu el. De abia l-au terminat si, oriunde merg, oamenii se opresc sa se uite la el. Primeste multa atentie si de la cei care trec cu masina pe langa mine in trafic. Cateodata mi-e teama ca ar putea face accident. Toata lumea ii face fotografii. Cand o sa-l vand, voi dona banii in scopuri caritabile", a spus tanara de 21 de ani, studenta la o scoala de business din Londra, informeazaStirileProtv.ro.

Agafia, pustnica din taigaua siberiana, unica urmasa a Aparatorilor Vechii Credinte. Agafia Likov este ultima si singura mostenitoare a Aparatorilor Vechii Credinte. Un post de televiziune din Rusia a reusit sa dea de urma septuagenarei si sa realizeze un interviu cu ea, potrivit Russia Today. Povestea Agafiei incepe in secolul trecut, cand familia ei s-a refugiat in taigaua siberiana, departe de "lumea civilizata", in 1936. Ea s-a nascut in salbaticie, in 1943. Ca ei facusera si alti crestini, care au fugit inca de cand Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Nikon al Moscovei, a impus o serie de reforme in secolul XVII-lea, pentru a evita persecutiile Bisericii si mai tarziu, pe cele ale comunistilor. Toti acestia au defvenit "Aparatorii Vechii Credinte", scrieRTV.

Parasit de nevasta pentru ca era prea darnic. Era cat pe ce sa-si piarda sotia din cauza cancerului, dar a luptat si a salvat-o de la moarte. Milionarul britanic Brian Burnie a fost atat de fericit ca partenera lui de viata s-a insanatosit incat a inceput sa faca acte caritabile... de zeci de milioane de euro. Recunoscator ca Shirley s-a vindecat, Brian a considerat ca bunurile materiale nu mai sunt importante si a cheltuit nu mai putin de 20 de milioane de euro, aproape intreaga avere, pentru a-i ajuta pe semenii sai in diverse probleme. Si-a vandut vila somptuoasa si s-a mutat intr-un apartament modest, a donat multi bani catre diverse fundatii de lupta impotriva cancerului, iar altruismul sau i-a adus numai probleme. Suparata ca i-a scazut dramatic nivelul de trai si ca sotul ei are de gand sa instraineze toate bunurile, Shirley si-a facut bagajele si l-a parasit, anuntaLibertatea.