Are 100 de orgasme pe zi, din cauza unei boli rare. Are 100 de orgasme pe zi, dar nu e deloc o placere. Un barbat din Statele Unite sufera de o boala rara numita Sindromul excitarii genitale persistente, din cauza careia are mereu orgasme. Dale Decker, in varsta de 37 de ani, a fost diagnosticat cu aceasta boala in septembrie 2012, dupa ce a facut hernie de disc in timp ce se ridica dintr-un scaun. "Imagineaza-si ca esti la inmormantarea tatalui, langa sicriu si iti iei la revedere. In acelasi timp ai noua orgasme. Toata familia e in spatele tau. Te face sa nu iti mai doresti un orgasm toata viata. Nu e nimic placut, esti complet scarbit de ce ti se intampla", a povestit Dale, conform metro.co.uk. Acum barbatul nu pleaca din casa, de frica sa nu aiba un orgasm in public, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Fostul presedinte al Israelului livreaza pizza la 91 de ani. Shimon Peres, fostul presedinte si premier al Israelului, isi cauta un loc de munca. Dupa 70 de ani in serviciile publice ale tarii, acesta vrea acum, la 91 de ani, sa-si gaseasca o noua ocupatie. Astfel, intr-o inregistrare video, Shimon Peres apare in timp ce isi incearca norocul la oficiul de recrutare a fortelor de munca, unde se lauda ca se pricepe sa mulga vacile, ca este un bun cioban si ca a fost un excelent postas. La fiecare din aceste joburi, functionarul ii raspunde ca nu mai sunt valabile in secolul in care traim, fapt pentru care fostul presedinte isi incearca norocul in alte ocupatii, cum ar fi paznic, casier, parasutist sau "baiat" care livreaza pizza. Peres vrea cu acest video sa transmita mesajul ca "trebuie sa incerci orice atunci cand nu ai nimic altceva de facut", anuntaLibertatea.

Urma misterioasa lasata de un avion pe cer in Anglia. Controlorii de trafic nu o pot explica. Controlorii de trafic din Marea Britanie nu-si pot explica urma ciudata lasata de un avion pe cer relateaza Sky News. In timp ce zbura peste Hampshire, in sudul Angliei, un aparat de zbor a lasat pe cer o urma care pare sa indice ca a facut un ocol scurt inainte de a reveni la traseul initial. Curiosi, cativa martori au facut poze si mai apoi au cerut explicatie de la specialisti. Un purtator de cuvant al organizatiei care se ocupa cu controlul traficului aerian in Marea Britanie a declarat sursei citate ca nu are nicio explicatie pentru schimbarea de directie a avionului."Nu putem sti intentiile oricarui zbor si nu putem oferi informatii despre cele private", a declarat acesta, informeazaStirileProtv.ro.

Comanda cutia cu 2.400 de gogosi. O firma din Marea Britanie producatoare de gogosi a lansat pentru clientii cu un ficat de fier pachetul pentru petreceri sau evenimente. Kripsy Kreme a lansat un produs special pentru a satisface nevoile clientilor. Vorbim despre o cutie care contine 504.000 de calorii, inglobate in cele 2.400 de gogsi pe care le contine cutia. Cutia patrata cu latura de 3.5 metri este livrata de angajati cu un camion si cu siguranta poate hrani cateva sute daca nu o mie de persoane, scrieClick.

Prezervativele disponibile in Uganda, prea mici pentru multi barbati din aceasta tara. Barbatii din Uganda care vor sa se protejeze cand fac sex au o mare problema: prezervativele sunt prea mici. Mai multi deputati au gasit motivata pentru rapiditatea cu care SIDA se rasandeste in Uganda: prezervativele disponibile pe piata sunt prea mici pentru organele sexuale ale multor barbati. Membrii comisiei parlamentare contra SIDA si HIV au dezvaluit pentru postul de televiziune NTV-Uganda ca au primit numeroase plangeri din partea ugandezilor in legatura cu talia unica a prezervativelor, aparent neadaptata la morfologia acestora, anuntaLibertatea.