S-a casatorit cu un pusti de 21 de ani. Mireasa are 70. O femeie de 70 de ani s-a casatorit cu un chelner de 21 de ani. Cei doi s-au indragostit la prima vedere. Dorothy Sims, 70, a trait o poveste de dragoste impresionanta alaturi de un tanar tunisian in weekend. Pentru ca atractia a fost mare, cei doi au ales sa se casatoreasca. Din pacate, mariajul celor doi a durat pana cand au ajuns in Marea Britanie. Continuarea in EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Tara in care localnicii sustin ca doua femei au inviat, dupa ce au fost ucise de ebola. Medicii din Africa se confrunta nu doar cu ingrozitorul virus Ebola, care nu are leac, ci si cu ignoranta populatiei, care din cauza traditiilor si a superstitiilor locale le fac munca si mai dificila. Mai mult, chiar si presa contribuie la perpetuarea unor false credinte despre simptomele, efectele si tratamentul bolii, noteaza RTV.net.

A dat 160.000 de euro pe operatii ca sa arate ca o caricatura. Cum arata dupa 13 ani de la prima operatie. O femeie de 30 de ani din Marea Britanie a cheltuit echivalentul a 160.000 de euro pe operatii estetice, pentru a arata ca o caricatura, scrie presa britanica. Krystina Butel a investit o avere pentru a semana cu un desen pe care un artist spaniol i l-a facut pe cand ea avea doar 15 ani, scrie Gandul.

Autoritatile din Londra sunt in alerta, dupa ce au fost semnalate mai multe sedinte de exorcizare. Martorii descriu ritualul. Mai multe cazuri de sesiuni de exorcizare cu minori au pus autoritatile din sudul Londrei in alerta. Martorii spun ca totul se petrece la primele ore ale diminetii. O noua ancheta ce vizeaza sesiuni de exorcizare cu minori a fost demarata, anunta StirileProTv.ro.

Despagubita de proxeneti, desi nu s-a prostituat. O tanara de 30 de ani s-a trezit peste noapte cu 16.000 de euro mai bogata de pe urma unor proxeneti care nu au exploatat-o. Femeia din Dorohoi, Botosani, s-a constituit parte civila intr-un proces judecat in Spania si le-a cerut despagubiri unor barbati acuzati de proxenetism, potivit Libertatea.