Cea mai ciudata obsesie: si-a comandat pizza din 45 de tari. Este innebunit dupa pizza si ambalajele in care e vanduta! A calatorit in intreaga lume pentru a strange cat mai multe cutii. Americanul Scott Weiner si-a comandat pizza in 45 de tari timp de 15 ani. In varsta de 32 de ani, Scott Weiner din New York mananca pizza dimineata, la pranz si seara si nu se plictiseste de gustul ei! Apartamentul sau din cartierul Brooklyn este plin de cutii de pizza de pe tot globul. A intrat in Cartea Recordurilor datorita celor 750 de ambalaje pe care le detine. Weiner se mandreste ca are cea mai mare colectie de cutii de pizza la care tine ca la ochii din cap. Ii place la nebunie gustul de pizza si a tinut mortis sa si-o comande in cat mai multe tari ca sa-si faca pretioasa colectie, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

L-a transformat intr-un sclav sexual! Un fost iubit face acuzatii grave la adresa femeii cu trei sani. Alisha Hessler, femeia care a devenit celebra dupa ce a declarat ca si-a implantat al treilea san in urma unei interventii chirurgicale, a ajuns iar in atentia presei. Mai exact, un fost iubit face acuzatii grave la adresa acesteia. Un tanar de 18 ani sustine ca Alisha l-a sechestrat cu o luna in urma, in casa ei din Florida, unde l-a legat, l-a batut si l-a transformat intr-un sclav sexual, folosindu-l pentru mai multe fetisuri sexuale. Michael Squier a marturisit ca a fost obligat sa doarma si intr-o cusca de caini. In plus, tanarul a mai adaugat ca al treilea san este, de fapt, o proteza pe care Hessler si-o lipeste cu superglue! Michael si Alisha s-au cunoscut in urma cu patru luni, pe internet, anuntaLibertatea.

Un copil de 3 ani cantareste 70 de kilograme din cauza unei afectiuni medicale rare din cauza careia ii este foame tot timpul. Un copil de 3 ani a ajuns sa cantareasca 70 de kilograme, iar parintii lui nu stiu ce sa faca pentru a-i stopa cresterea in greutate. Baiatul din Brazilia, cunoscut doar cu prenumele de Misael, s-a nascut sanatos, cu o greutate de 2,9 kilograme. Dar in fiecare luna a pus cate 3 kilograme si s-a ingrasat atat de mult incat abia poate sa mearga, relateaza Daily Mail. Acum, la 3 ani, cantareste 70 de kilograme, spun parintii lui. Medicii cred ca baiatul ar putea sa sufere de Sindromul Prader-Willi, o boala genetica rara, caracterizata prin foame constanta si dorinta de a manca in permanenta. Copiii cu aceasta boala mananca de pana la 6 ori mai mult decat in mod normal si chiar si in aceste conditii nu scapa de senzatia de foame, informeazaStirileProtv.ro.

Si-a "facut" cainele leu pentru a scapa de hoti. Un chinez pe care hotii l-au calcat de mai multe ori a gasit o solutie cu totul ingenioasa impotriva acestora. El l-a deghizat pe cainele sau din rasa Dog de Bordeau in leu, pentru ca era extrem de blajin si prietenos inclusiv cu raufacatorii. Dulaul Do-khy, de 3 ani, nu a inteles transformarea socanta si de ce lumea il considera regele animalelor. Se gudura ca si pana atunci, insa cei din jur nu se mai inghesuiau sa il mangaie. Stapanul, Li Wei, spune ca de cand animalul arata ca un leu, nici un hot nu a mai indraznit sa-l fure, scrieClick.

Afacerist la doar 10 ani. Cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie este un pusti de 10 ani, pe nume Henry Patterson, care si-a deschis primul lui magazin de dulciuri "Not before tea" (n.r. - "Nu inainte de ceai"). Micului om de afaceri, "veteran" deja in peisajul economic britanic, i-a venit prima idee de business pe cand avea doar 7 ani. Atunci, Henry a inceput sa vanda pungi cu ingrasamant pentru suma modica de o lira, singurul sau furnizor fiind calul familiei. Apoi, pustiul si-a deschis un magazin online pe celebrul site ebay, unde comercializa obiecte pe care le achizitiona anterior tot de pe platforma de cumparaturi. A realizat astfel un profit de 150 de lire, o mica avere pentru un elev de scoala primara, anuntaLibertatea.