Cuplul care face sex cu papusi de silicion in valoare de 25.000 de euro. Unele cupluri viseaza la un menange a trois, dar li se pare ciudat sa ceara unei alte persoane acest lucru. Pentru ei, un cuplu din Marea Britanie are solutia. Dave Hockey si Shawna Bigelow au investit peste 25.000 de euro in papusi de silicon in marime naturala. Ei au cinci astfel de papusi, dar cuplul sustine ca "relatia" lor nu se rezuma la sex. Dave si Shawna au povestit in cadrul unei emisiuni matinale britanice ca papusile merg cu ei in vacanta si vor fi prezente la nunta lor, conform metro.co.uk. Totul a pornit de la Dave, care i-a aratat papusile iubitei sale. El avea una, Bianca, de pe vremea cand era singur, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Pui de hamster resuscitat de pompieri, dupa ce a fost salvat din incendiu. Pompierii din orasul american Lacey, statul Washington, au salvat o familie de hamsteri dintr-o casa cuprinsa de flacari. Niciun om nu a fost ranit, in urma incendiului, insa hamsterii nu au fost la fel de norocosi. Micile animale au ramas in locuinta cuprinsa de flacari, fiind salvate de pompieri. Salvatorii au folosit o trusa speciala pentru ingrijirea animalelor salvate din incendii. O fotografie publicata pe Twitter arata un pompier care resusciteaza un pui de hamser si ii pune un tub de oxigen. "Echipajele noastre sunt instruite si echipate special pentru a ingriji animalele care sunt salvate dintr-un incendiu", a declarat un purtator de cuvant al departamentului de pompieri din Lacey, pentru KOMO, anuntaLibertatea.

Ce bacsis a lasat un cuplu din SUA chelnerului, desi au asteptat o ora sa manance. Gestul a strans peste 1 milion de likeuri. Makenzie Schultz si sotul ei, Steven, au ales sa lase un bacsis neasteptat la un restaurant din statul american Iowa, dupa ce au asteptat mai multe de o ora pentru a primit mancarea pe care au comandat-o. Cei doi se aflau la restaurant pentru a-si sarbatori cea de-a sasea aniversare, insa serviciile au lasat de dorit. Acestia au asteptat 20 de minute pentru a-si primi bauturile, 40 de minute pentru primul fel si peste o ora pentru felul al doilea, potrivit Daily Mail. Acestia au fost dezamagiti, insa spun ca au realizat la scurt timp ca nu era vina chelnerului si ca acesta trebuia sa abia grija de 12 mese plus cei de la bar. Makenzie si Steven au ales sa lase un bacsis de 100 de dolari, peste cei 66 cat costa cina lor, lasand si un mesaj pe nota, informeazaStirileProtv.ro.

S-au facut swingeri pentru a predica Biblia in timpul sexului: "Nu e pacat". Blasfemie sau pur si simplu o alta viziune asupra credintei? Un cuplu de crestini din Florida practica swinging-ul pentru a... impartasi religia. Desi pare un paradox, deoarace relatiile sexuale in afara casatoriei sunt, fara exceptie, un pacat, Cristy si Dean sunt convinsi ca se poate si altfel. Cu alte cuvinte, cei doi au devenit swingeri, fara a renunta insa la religie. Ba chiar, spun ei, prin practicarea acestui obicei sexual, ei sunt convinsi ca pot face cunoscut cuvantul sfant. Cei doi, crestini practicanti, sunt interesati sa cunoasca alte cupluri cu care sa impartaseasca patul si... dragostea pentru Dumnezeu, scrieClick.

S-a fotografiat inainte si dupa operatia de indreptare a coloanei! Transformarea este socanta! O tanara care suferea de scolioza a avut curajul sa se fotografieze inainte si dupa operatia de indreptare a coloanei vertebrale si a postat imaginile pe internet pentru a ii incuraja pe cei care se confrunta cu aceasta problema medicala. Tanara, care semneaza pe site-ul Imgur cu pseudonimul "FrankeNeko" a publicat o serie de fotografii si radiografii ale coloanei, realizate inainte si dupa operatie. In cazul ei, transformarea a fost spectaculoasa, dupa operatia de indreptare a coloanei. Scolioza este o boala evolutiva, caracterizata prin una sau mai multe curburi laterale ale coloanei vertebrale, care ajunge sa aiba forma literei "S" sau a literei "C". Este o afectiune care apare la preadolescenti si adolescenti. Interventia chirurgicala este recomnandata pacientilor in cazurile grave, pentru indreptarea coloanei si pentru prevenirea agravarii bolii, anuntaLibertatea.